2008-07-08

Kan själv!

Statsminister Fredrik Reinfeld kommer inte att träffa den amerikanske politiske superstrategen Karl Rove, under hans besök i Sverige och Almedalen. Detta meddelar statsministerns presschef Niclas Bengtsson.

Nä, det förstås. Reinfeldt har ju full koll på läget. Muahahaha!

Och lika bra är väl det. Förra gången Reinfeldt försökte lära sig något av amerikanska politiska spin doctors – då lyckades han totalt missförstå Dick Morris, när det gäller vad triangulering egentligen handlar om.

7 kommentarer:


 1. Statsminister Fredrik Reinfeld kommer inte att träffa den amerikanske politiske superstrategen Karl Rove,  Lika bra det va?

  http://www.youtube.com/watch?v=NV--CV1ifS4&feature=related

  SvaraRadera
 2. Det är nog snarare så att journalistkåren då skulle ha två punkter att dra en linje mellan som är så nära varandra att det skulle vara uppenbart tjänstefel att inte lyckas göra det. Senaten håller just nu på att rösta om deras FRA-lag:

  "Bush: Telecom Immunity More Important Than Surveillance Powers"

  Samma grundläggande frågeställnigar. Samma dåliga lösningar.

  SvaraRadera
 3. Det där ser inte bra ut för Rove har han gjort sig skyldig ska han ha sitt straff. Superstrateg eller ej!
  Roberth Ström

  SvaraRadera
 4. Åh herregud... 30 ändringsförslag i lagen redan!
  Det är ju inte klokt...

  SvaraRadera
 5. reinfelt ær en looser, hna ris´kerar att smitta Rove.

  olof den andre

  SvaraRadera
 6. Som sagt en lag som måste lagas med 30 plåster innan den kommit till stånd kan inte vara en bra lag... Särskilt inte som de kom dit i all hast på en eftermiddag.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.