2008-10-26

Knätofsar åt alla!

Dialektundervisning och undervisning i gammeldans!

Det är två av besluten på Sverigedemokraternas kommunkonferens i helgen. Jag tror de håller på att bli en parodi på sig själva...

Länk»

(Tipstack: Erik)

15 kommentarer:

  1. Det är väl snarare du, ditt dumma liberaltjockis, som börjar bli en parodi på dig själv. Har du inget bättre för dig än att smutskasta SD? Tror du att det där var de enda två förslagen, eller? Har du ens läst SD:s partiprogram? Idiot.

    SvaraRadera
  2. Anonym 19.03 bidrar kraftfullt till folks tvekan om kvaliten på bloggandet.

    Typiskt att anonym 19.03 inte ens klarar av att sända med en länk till SD partiprogram.

    "Idiot" nämndes, men hur ska detta tolkas:
    " ditt dumma liberaltjockis"?
    Skrivet av en obildad idiot?

    SvaraRadera
  3. Anonym - eftersom du är efterbliven ska du få lite hjälp på vägen:

    http://www.sverigedemokraterna.net/asikt.php

    Hur det ska tolkas? Det ska tolkas som att jag hade bråttom när jag skrev det och att jag bytte ut förolämpningarna mot något mildare när jag tittade igenom kommentaren utan att för den sakens skull korrläsa kommentaren när jag var klar.

    Frågor på det? Eller gick det in nu? Förresten, vad är "kvaliten" för något? Du borde föreslå det som ett nytt ord till SAOL.

    SvaraRadera
  4. Hittar inget partiprogram på sverigedemokraternas hemsida, men en eggande hyllning till en blåsippa.

    "Likt blåsippan, som tillväxer från spetsen av en grov jordstam, tillväxer partiet från det grundfundament som våra lokalavdelningar och distrikt utgör. Efter blåsippans blomning böjer blåsippan sina blomskaft mot marken, där myror hämtar frukterna som är försedda med köttiga bihang som myrorna gärna äter. När sverigedemokraterna har lyckats få ordning och reda i landet så kommer svenska folket, likt de arbetsamma myrorna, få skörda frukterna."

    Löftet om köttiga bihang åt svenska folket låter lovande.
    När intäffar detta lyckorike?

    Ser nu att du hittat länken till din hemsida.
    Jag ska leta vidare, kanske finns mer köttiga bihang till folket
    Vi möts hos SAOL

    SvaraRadera
  5. anonym,

    jag är verkligen imponerad över ditt sätt att argumentera.

    HAX,

    att SD är muppar är en nyhet av samma dignitet som "Hund bet man".

    SvaraRadera
  6. Anonym - vad är "SD partiprogram" för något? Har du lite problem med svenskan? Att du inte förstår vad rubrikerna "principprogram", "idédokument", "handlingsprogram" och "kommunpolitik" betyder är bara att beklaga, men det är ju förstås inte alla som kan vara läskunniga. Att veta vad analogier är för något är väl för mycket begärt i det sammanhanget.

    Jonas V - oj, vilka starka argument! "Muppar". Javisst. Är det så ni ska "ta debatten" mot SD? Genom att kalla dem "muppar". Jag skrattar åt er patetiska svenskfientliga hycklare. Varför bosätter ni er inte i de "mångkulturella" helvetena som ni så enträget försvarar?

    SvaraRadera
  7. Anonym 19.03 säger i sitt inlägg:
    "Har du ens läst SD:s partiprogram? Idiot."

    Nu säger Anonym 19.03 att vi ska leta upp något annat dokument, t ex

    "Att du inte förstår vad rubrikerna "principprogram", "idédokument", "handlingsprogram" och "kommunpolitik" betyder är bara att beklaga, men det är ju förstås inte alla som kan vara läskunniga.

    Tja, alla har ju inte haft förmånen att ha haft Richard Jomshofs som lärare, så vi ligger väl lite efter.

    Vem har sagt något om:
    "mångkulturella" helvetena apropos att läsa inläggen?

    Kom igen 19.03, och säg något om föreningssången om blåsippan:

    "där myror hämtar frukterna som är försedda med köttiga bihang som myrorna gärna äter."

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Har dom OCKSÅ skaffat sig en blomma?

    Då ligger vägen öppen!!

    SvaraRadera
  10. Beslutet gällde "Gammeldansundervisning på de kommunala kulturskolorna", alltså att de kommunaka kulturskolorna skall erbjuda gammeldansundervisning. På samma sätt som man idag erbjuder undervisning i bosnisk folkdans och ett smörgåsbord av danser med sitt ursprung i mellanöstern, afrika och asien.

    När det gäller frivilliga utbildningar i dialekt och lokala språkvariander så finns de redan i ett flertal kommuner och skolor.

    MVH Sven-Olof

    SvaraRadera
  11. Svergiedemokraternas största tillgång inför nästa valrörelse är det nuvarande riksdagspartiernas ovilja att tackla de invandringsrelaterade problemen.

    Det är allt som dom kommer att behöva för att komma över spärren - med god marginal dessutom.

    SvaraRadera
  12. Sven-Olofs kommentar var bra. SD värderar kultur. Där andra ideologiskt har apekter som marknadsekonomi eller demokrati (vilka båda ju är nödvändiga) har SD även en kulturaspekt.

    Att moderaterna - men kanske inte vänsterpartiet - kräver att det undervisas marknadsekonomi i kommunala skolor som undervisar i samhällsämnen är väl inte märkligt.


    Jag är såklart den anonyme nolla som genom denna tråd mot mig själv debatterar för och emot SD; eller finns det nollor i alla läger?

    /VH, kalla-mig-anonyme-nollan

    SvaraRadera
  13. alltså att de kommunaka kulturskolorna skall erbjuda gammeldansundervisning. På samma sätt som man idag erbjuder undervisning i bosnisk folkdans och ett smörgåsbord av danser med sitt ursprung i mellanöstern, afrika och asien.

    fel + fel = rätt ?

    SvaraRadera
  14. Sverigedemokraterna lovar det framtida lyckoriket.
    Se vad de skriver på sin hemsida:

    "När sverigedemokraterna har lyckats få ordning och reda i landet så kommer svenska folket, likt de arbetsamma myrorna, få skörda frukterna."
    Påminner om landet som skapade Gulagsystemet, eller landet söderöver som lanserade tesen Arbeit Macht Frei.

    Ordnung muss sein, vem minns inte det med en rysning av välbehag

    Alla arbetsvilliga myror lönades rikligt, i dessa renläriga folkparadis.

    Anonym 19.03 får gärna förklara sig betr arbetsamma myror.
    Kom gärna med analogier

    SvaraRadera
  15. Min alter ego, Anonnym citerar 16:37 SD: "När sverigedemokraterna har lyckats få ordning och reda i landet så kommer svenska folket, likt de arbetsamma myrorna, få skörda frukterna."

    Nja. Nu menar de bl a sådant som att polisen ska börja fungera och arbeta med brottsfall, att - även det - inte invandringen ska sluka stora delar av inbetalda skatter där hälften av invandrarna är arbetslösa bidragsmottagare samt att pensionärer därmed får bättre grundpension och vi blir starkare ekonomisk.

    De vill sänka skatterna ungefär som alliansen och förordar marknadsekonomi, men är beträffande fackföreningar tyvärr som dagens vänstermoderater eller högersossar ("Widar-Andersson-realister").

    Instämmer dock i att formuleringar ofta är kommunitära, och där deras mindre begåvade företrädare uttalar sig kan de vara komiskt kommunitära -- ungefär att de ska rensa bort allt dåligt när de kommer till riksdagen och att allt sen blir bra. Det finns antagligen även mer än en beundrare av det gamla Tyskland i det partiet, men är det så är det knappast värre än att V har en partiledare som 1989 uttryckte sorg.


    SD vill nog inte heller gynna marxistisk påverkan i skolorna och skulle förmodligen avvisa att Gores propagandafilm visades där.

    De lär i alla händelser komma in i Riksdagen, och bör så klart få chansen. Växer lär de knappast kläcka värre kommunitära idéer än vad andra partier gjort. Etableras de som ett marknadsförordande (man får hoppas det) samt kultur- och värdekonservativt parti har de inte en väljarbas som accepterar tokiga pekpinnar. (Och det gör i dagsläget inte SD:s partiledning.)


    Däremot känns SD:s historiska ursprung som en ideologisk komplikation som verkar göra att idioter accepteras, som den som sa att man tack och lov inte har många judar i Växjö. Eller sparkas de inte pga brist på folk?


    Utan SD:s bakgrund hade de varit mångas förstaval, men nu... Politik är dock alltid smutsigt där man utifrån mest angelägna politiska mål få välja vilka idioter som behöver stödjas. Gulliga Reinfeldt och Billström som inte inser aktuella problem vore värda stöd om de insett dem. Gissar att Reinfeldt kommer att passivt ta SD:s stöd om de blir vågmästare; hans replik till Ohly i senaste TV-debatten kan ju tyda på det, liksom arbetskravet (som iofs är otillräckligt).

    Att det under senaste decennierna gullats så med kommunister (inkl. Ohly) är nog den i dag värsta företeelsen; värre än om SD kommit in i Riksdagen med Stefan "för-många-judar" Älgemalm som partiledare.


    Så SD är nog bättre än V, kvasimarxisterna MP och knätofs-miljöfascisterna C, så om SD för mig bräcker de andra partierna i kommande val beror helt på om Björklund eller Reinfeldt rejält tuffat till sig; för en sosse beror det väl på om Mona... nej, inte hon...


    /VH, anonyme-nollan

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.