2008-11-23

Moderat generationsklyfta om IPRED

Läs mer om spänningen mellan (m) och MUF i GP

(Tipstack: Johan)

5 kommentarer:

 1. Skön intställning till väljarna har han i alla fall:
  "- Väljarna har kort minne, vad som diskuteras nu behöver inte vara samma sak som diskuteras på valdagen".

  Jag har dock svårt att se hur de som brytt sig om frågor som FRA och IPRED kommer att ha glömt det 2010. Sedan är det en annan fråga hur många det verkligen är.

  -Jimmy

  SvaraRadera
 2. Att rösta på piratpartiet är det enda sättet att få moderaterna att inse att privatliv och fildelning är viktiga frågor.

  Röster räknas fortfarande på ett någotsånär korrekt sätt i det här landet, och det är ett språk som senil-folket i moderaterna förstår.

  SvaraRadera
 3. Måtte han prata i nattmössan. Upp eller nedmontering av välfärden kanske man kan glömma av vanans makt, men att tro att vi skulle glömma bort nedmonteringen av demokratin, det är väl ändå lite optimistiskt.

  Nä, det är skillnad mellan att se en t-shirt på stan som det står: "Reinfeldt sänkte min a-kassa 5%", och en det står "REinfeldt avlyssnar vår kommunikation för att rädda oss från oss själva" på. Det måste väl ändå karln begripa.

  /Smen

  SvaraRadera
 4. Finns en enorm skillnad idag mot för bara 4-8 år sedan. Anledningen till att frågor glömdes var att massmedia slutade skriva om den. Något de gjorde när det kändes som frågan inte skulle kunna sälja flera lösnummer.

  I dag har vi bloggare och internet glömmer aldrig.

  SvaraRadera
 5. Att rösta på piratpartiet är det enda sättet att få moderaterna att inse att privatliv och fildelning är viktiga frågor.

  En röst på Piratpartiet är, precis som röster på övriga partier, en röst för staten. Med andra ord ger man sitt stöd till den institution som egentligen är fildelarens fiende nr. 1.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.