2008-12-11

Sahlin och ekonomin

"Partiledaren Mona Sahlin är inte förmögen att med auktoritet tala om ekonomiska frågor, än mindre tänka konstruktivt om ekonomiska system, därtill är hon för okunnig. Kompetenser i hennes omgivning har stötts ut."

LO-ekonomen Villy Bergström om socialdemokraternas partiledare. Länk»

(Via Johan Ingerö)

3 kommentarer:

  1. Dumma Villy å komma å löjligifiera Mona sådära!

    Finns det någon sosse, politiker eller väljare, som verkligen tycker att Islamhonan (anagram) är kompetent och kunnig? En del verkar tycka att hon är "trevlig" (ryyys), "vanlig" (haha), eller "kvinna" (jaha och?), men kompetent och kunnig?

    Att valboskapen skall hållas inkompetent och okunnig genom "rättvis" skola och "fri" television är ju en gammal socialdemokratisk princip och ideal, men är det en dygd även för S-politikerna själva nu?

    SvaraRadera
  2. Mmmmmmmm, detta bådar bara gott. Hur var det nu, blev Mååna kvoterad till ordförandeposten, eller hur var det?

    Det går säkert att kvotera in nån hushållsekonom för att bolla siffror i TV-sofforna.

    /Winston Smith

    SvaraRadera
  3. ... men är det en dygd även för S-politikerna själva nu?

    Absolut. Kolla på s-politikernas presentationer på riksdagen.se. Dom skriver ofta "bakgrund i barnomsorgen" eller dylikt.

    Själv skulle jag föredra om personer med tex "bakgrund som civilingenjör och affärsutvecklare" fattade beslut om bidrag till industrin etc. Eller "bakgrund som småföretagare"...

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.