2009-01-08

På gator och torg

Glöm inte att demonstrera mot FRA och andra integritetskränkande lagförslag i Göteborg på lördag.»

Och titta gärna förbi Johan Nordgrens en månad långa enmansdemonstration mot FRA utanför riksdagen. Säg hej och bjud honom på en varm fika.»

5 kommentarer:

 1. Någon kanske även skulle kunna ge Johan en liten skylt där det står "Stoppa FRA-lagen" eller så på - så att förbipasserande förstår vad han sysslar med.;-)

  SvaraRadera
 2. Som jag förstod det så ville han med sin metod bjuda in till dialog, och inte som det annars kan bli med plakat och rop, uppfattas som motsatsen. Jag tycker hans tanke är fin och handling likaså. Det behövs protester i alla dess former.

  SvaraRadera
 3. Jag har en fin skylt hemma med texten "Stoppa FRA-lagen". Den ligger mest och skräpar för tillfället, så jag lånar gärna ut den om han är intresserad av att ha den. Frågan är om han är detta.

  SvaraRadera
 4. Jag förmodar att ni "blogginläggare" vet att det finns ca 900 byråkratiska tjänstemänanställda på FRA!? Vad sysslar de med? Vem har tillsatt alla dessa kontorister? Sossarna givetvis!
  Fråga Goran (inte Göran) Persson i Södermanland. Eller varför inte Toblerone-Mona som nu skall bli vår näste statsminister enligt eget utlåtande och också enligt kommunisten Ohly.
  Gud hjälpe svenska folket efter år 2010!

  SvaraRadera
 5. Kom just hem från demonstrationen i Göteborg. Tjejen från LUF sa ett par bra ord från talarstolen om att de som röstat för FRA-lagen hade förbrukat sin rätt att kalla sig liberaler. Tror inte någon kan säga emot henne.

  Annan talare konstaterade att motsättningen i frågan inte kan vara höger/vänster-knutet när hela skalan av ungdomsförbund har varit enigt mot lagarna.

  Hörde en siffra om 600 deltagare. Vet inte hur väl den stämmer men det var ändå på tok för få med tanke på vad det handlar om.
  /Älgen

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.