2009-03-07

Lästips

Missa inte Isobel Hadley-Kamptz artikel på Expressens ledarsida i dag.

Den handlar om det dynamiska, virala FRA-motståndet; om internets deltagarkultur – och om hur staten håller på att hamna i samma hopplösa politiska träsk vad gäller fildelning som vi ser på narkotikapolitikens område i dag.

Länk»

(Apropå Expessen så finns för övrigt tidningens senaste politik-, debatt- och övervakningsnyheter nu i en speciell feedbox en bit ner i högerspalten på denna blogg.)

2 kommentarer:

 1. Vadå???
  Klicka på en expressen.se länk?

  Aldrig i livet! Värre spam-porr-lögn-site får man ju läta mycket länge efter på nätet. Jag har inte rört en svensk kvällstidning på 20 år, vare sig i papper eller på nätet, och jag kommer aldrig någonsin att göra det heller. Oavsett vilken dynga de spyr ur sig.

  Deras "Tjäna 1000 spänn på ditt rese-tele-abonnemang genom att sex-banta 100 kg på en vecka"-löpsedlar är nog för att de för all framtid har förbrukat varje möjlighet till att någonsin skapa någon form av förtroende. Jag spår heller inte framtiden i toastolen, även om det vore många gånger mer trovärdigt än kvällspress.

  Jag uppmanar alla att aldrig läsa någon kvällstidning. Låt barn under 12 år, journalister, politiker och somliga (inte särskillt omdömesfulla) bloggare hålla den där intern-klubbs-dyngan för sig själva.

  SvaraRadera
 2. Det var ord och inga visor ! :-)

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.