2009-03-24

What goes around...


En klassisk (s)-affisch får ett nytt ansikte... ;-)

20 kommentarer:

 1. Utmärkt.
  Hon kommer säkert att få en massa med dalj inom kort.

  SvaraRadera
 2. Ja av "Jagvetinteheller Bäckström"

  SvaraRadera
 3. Det verkar som om alla förutsätter att hon ljuger om sitt styrelsearbete. Fast tänk om han talade sanning om att hon inget visste. Det vore fruktansvärt.

  SvaraRadera
 4. @Kantarellkungen

  Ja om så är fallet vore det tämligen fruktansvärt att ha en sådan inkompetent nolla i en så viktigt position.

  //AH

  SvaraRadera
 5. Brilliant!

  Gör en med Wallström också.

  SvaraRadera
 6. Urban Bäckström vet inte heller.
  Men han är ju inte sosse.

  SvaraRadera
 7. Micke,

  nu är det LO:s ordförande som har gått till storms mot detta. Då får hon skylla sig själv.

  SvaraRadera
 8. Visst.Jag håller med.

  Men det är viktigt att ha klart för sig att Bäckström inte heller läser årsberättelser så om nån av er vill ha med honom i nån styrelse skulle jag tänka två gånger på saken.

  Nästa gång kan det ju slå åt andra hållet politiskt.

  Det brukar ju göra det.

  SvaraRadera
 9. HAX, kolla in den här http://www.1000apor.se/blogs/alex/den-haer-tjejen-aer-inte-helt-okej

  SvaraRadera
 10. Ser ju lite ut som första bilden på sådana där gamla foldrar/reklamblad för, inte bara Uncle Sam Needs You, privata "säkerhetsbolag" från Gulf krigets dagar.

  Kuriosa, efter Korea kriget, dvs i Vietnam kriget blev inhyrningen av privata soldater helt ok (så länge det var Vietnameser, eller Sydost asiater, i alla fall). Det tog till Gulf Kriget dock för att de av Amerikanska staten betalda (Amerikanska) privata Gi Joes blev fler än 10 000. Fast egentligen var det väl inte för än kombinationen det US militära privata etablissemanget och Kroatien, mot Serbien, som det blev en "succé", ty då hade ju även CIA, DoD, och därmed indirekt Amerikanska staten, ryggen fri, när antalet civila offer ökade lavinartat på motståndarnas sida. Fast det tog till det senaste Irak kriget tills det blev helt ok med 100 000+ legoknektar, och för att privata civila företag skulle komma att se det som ok att använda privat militär/polis arbete/beskydd, mer generellt, egentligen, för att polisa ... och, så, för att göra en återkoppling till förra bloggposten, från det Svart Måndag skrev, så är det kanske inte så konstigt att selektiva upphovsrätts monopoller, också vill att sina egna "legoknektar" har "fulla" rättigheter. Det är ju så vanligt, idag, och kan vapentillverkarnas lakejer/representanter i WIPO tordes väl även upphovsrättslobbyns lakejer/representanter i WIPO kunna göra samma sak.

  Hmm, undrar om det inte är monopolen, och officiella, och inofficiella, kartellbildningar, som egentligen utgör grunden för korporativism, och därmed fascism. (Kan då dess förespråkare bli annat än anti-demokrater?)


  //ST

  SvaraRadera
 11. lol! Briljant.

  SvaraRadera
 12. Ha ha, underbart. Frågan är väl inte om utan när hon tvingas avgå.

  SvaraRadera
 13. Micke, Jo Urban säger att han visste, och att han ågrar sig.

  SvaraRadera
 14. Ja Bäckström pratar i SVD om att det begåtts brott som bör utredas.


  Varför fokus då ligger på Lundby Wedin och inte på eventuella brott och gärningsman kan jag svara på men jag ska inte göra det.

  SvaraRadera
 15. Micke iq60 briljerar igen somna om Micke!

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.