2009-04-13

Expressens cannabisspecial

Missa inte Expressens reportage om det nya svenska folk-rökat.»

Helsingin Sanomat har också en intressant artikel om Finlands droghisoria. Länk»

Och i Danmark funderar man nu på en legalisering av lättare droger. Detta efter att ett antal politiskt korrekta ljushuvuden stängt ner den relativt ordnade och fridfulla verksamheten i fristaden Christiania. Resultatet blev, som bekant, att handeln med lätta droger flyttade ut på stan och togs över av kriminella gäng – med våld och gängkrig som följd. Vilket man ju hade kunnat räkna ut på fölrhand...

5 kommentarer:

 1. Intressant och , i en av Sveriges blaskor ovanligt skrivelse som , konstigt nog överlevde svenska tidningsmaffians moralcensuren , och som bevisar att folk skiter i alla sorters förbud .

  SvaraRadera
 2. Kanske en möjlighet att förbättra våran handelsbalans :D

  SvaraRadera
 3. Hufvudstadsbladet skriver också om Ylikangas bok - http://www.hbl.fi/text/kultur/2009/4/9/d25878.php

  SvaraRadera
 4. cannabis ska ej vara förbjudet i en fri värld, och speciellt om man ska leva efter rationella och logiska beslut. Jag ska inte sättas i fängelse för att jag väljer att bruka en 'drog' som på alla sätt att mindre farlig än både tobak och alkohol.

  Varför sätter inte de drogliberala förespråkarna politikerna på plats undrar jag. Det är så fruktansvärt enkelt när man har logik, rationellt tänkande och vetenskapen på sin sida.

  SvaraRadera
 5. Om en förbudsmotståndare försöker sätta en politiker på plats tillkallas polis. Sedan mynnar debatten ut i att förstnämnda hamnar på snutens "watchlist". Och kan genom sitt ställningstagande bli utsatt för husrannsakan i sin urinblåsa närhelst nämnda ordningsmakt finner det lämpligt.

  Vi har det ordnat så fint här i sverige, undrar när Ask återinför bokbålen... Den som är utan skuld kastar första boken! men eftersom att nästan ingen i detta arma land ser grundläggande; orsak - verkan, proaktivitet, så lär svenssons stå där och le ikapp medans de slänger kunskap i lågorna dunkandes varandras ryggradslösa ryggar.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.