2009-05-03

Dagens hälsolarm: Frukt

Och nu blir man fet av frukt också...

Finns det något man får äta nu för tiden?

(Tipstack: Gunnar)

15 kommentarer:

  1. Det beror hur ibland vettiga risker rapporteras

    http://tinyurl.com/Fruktafaran

    SvaraRadera
  2. Så länge man inte lyssnar på Livsmedelsverket och dietister uppfostrade av Livsmedelsverkets kostläror tror jag att man kommer ganska långt.

    SvaraRadera
  3. Att andas är också farligt. Du kan få i dig luftföroreningar som du både kan få astma och cancer av.

    SvaraRadera
  4. Debattartikeln är skriven av en känd tätskrivare, en snubbe som bombarderar alla debattsidor med inlägg i diverse ämnen mest hela tiden. Min sambo som är debattredaktör på en annan tidning är förvånad över att DN tog in hans skräp. "Är det sommartorka redan?"

    SvaraRadera
  5. Att DN tog in debattartikeln visade sig ju vara ett genidrag - gårdagens mest bloggade artikel. Även "tätskrivare" kan producera lyckade artiklar ibland.

    SvaraRadera
  6. Sedan dör man ju knappast av frukt, lika lite som man dör av Coca-Cola.

    Vill man gå ner i vikt håller sig de flesta dock borta från Coca-Cola, men många fortsätter med frukt. Trots att frukt har ungefär samma näringssammansättning som Cola med lite kruskakli och en brustablett C-vitamin nedblandat...

    SvaraRadera
  7. Inte ofta man ser fetknoppar mumsa på äpplen..

    SvaraRadera
  8. På tiden att vi sätter in en rejäl punktskatt på socker i alla dess former. Vi borde fortlöpande bli upplysta dagligen genom den analoga etermedia som vi så bekvämt har i var mans hus. Där vår Übergeneral Reinfeldt läser upp allt otyg som är punktbeskattat efter den senaste rönen eller moralen, allt så att vi som lydiga medborgare ska veta vad som är nyttigt för oss.

    SvaraRadera
  9. Glöm inte att frukt får klimatet att inte vara statiskt, och det är tydligen mänsklighetens uppgift att försöka få Jordens genomsnittliga klimat att vara statiskt för första gången i planetens historia. Vi har ännu inte bestämt precis vilket klimat som är idealt och som vi nu skall försöka skapa, och varför, men vad spelar det för roll: Straffbeskatta frukten!

    SvaraRadera
  10. http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf

    det här kan ni ägna er åt och bli hunkar lagom till.. augusti.
    augusti pinochätt.. hähä.

    SvaraRadera
  11. Straffbeskatta misstänkta högeraktiviteter i alla dess former, de mesta av dem förstör vår fina jord.

    /LD

    SvaraRadera
  12. Godis är frukt!

    SvaraRadera
  13. Jag tycker att detta är fruktansvärt. Detta är något jag har fruktat hela tiden. Att livet är en fruktlös kamp mot faktumet att vad man än gör så påverkar det någonting på något sätt. Jag hoppas att denna varning bär frukt så att vi får ordning på detta.

    SvaraRadera
  14. Stoppa omoralen i fruktdisken! Stoppa den!

    SvaraRadera
  15. Enligt media så bör man låta bli att äta alls för att undvika problem..

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.