2009-05-17

Svenska antiprostitutions-lobbyn sprider rykten

Du har väl inte missat Expressens artikel om hur svenska sexköps-motståndare sprider myter och lögner för att påverka opinionen i Europaparlamentet?

Länk»

7 kommentarer:

  1. Nej, det har jag verkligen inte missat. Så underbar artikel!

    Otroligt vågat att gå emot PK-tomtarna i Svea Rike...

    SvaraRadera
  2. Någon journalist skulle behöva rota i "en halv miljon sexslavar importeras till Europa varje år" också.

    SvaraRadera
  3. Halv miljon sexslavar! Jag hörde att sexhandeln omsätter 90 miljarder euro årligen i EU. Det skulle ju bli 180.000 euro per sexslav och år. Vi får hoppas på att europa iallafall har minst lika många egna, för att sänka medelinkomsten.

    Obs, jag står inte för siffran 90 miljarder, den är tagen ur minnet. Att den sen plockades ur luften och presenterades mig är en annan femma.

    /Smen

    SvaraRadera
  4. "Eva-Britt Svensson erkänner att hon själv egentligen aldrig har sett sexhandeln i verkligheten - men berättar om ett cocktailparty där någon antytt att en fru till en EU-anställd såg ut som en prostituerad."

    ha ha ha ha ha!!!

    SvaraRadera
  5. Om prostitutionsmotståndarna inte kan hålla isär frivilligt säljande av den egna kroppen och slaveri så borde rimligen prostitutionsförespråkarna klara av att inte relativisera slaveriet.

    Är inte det rimligt?

    SvaraRadera
  6. Inget att bli förvånad över. Politiker har ju som yrke att ljuga.

    SvaraRadera
  7. Grisexpressen hade dessutom fräckheten att radera mitt inlägg i kommentarerna som ansåg att vissa svenska parlamentariker utnyttjat saken i syftet att "promota" sin enögda syn på prostitutionen.

    Tex Eva-Britt Svensson som skickade in uppropet.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.