2009-07-15

Ut och demonstrera!

Då är det dags!

Från klockan 17 i dag äger demonstrationen mot Stockholmsprogrammet rum i Humlegården i Stockholm.

Kom dit och visa att vi har ögonen på regeringen och EU i integritets- och storebrorsfrågorna. Ju fler vi blir, ju tydligare blir signalen.

Allt om Stockholmsprogrammet hittar du i bloggposterna (och dess länkar) nedan.

8 kommentarer:

 1. Jag kommer. Även om det inte är populärt hos arbetsgivaren att man är ute och "demonstrerar bland alla tokiga aktivister."

  SvaraRadera
 2. Jädrans jag borde vara där..men bor alldeles för långt bort..
  Hoppas media är där med...

  SvaraRadera
 3. Nya Zeeland inför oxå sajtblockering:

  http://www.theregister.co.uk/2009/07/15/big_nz_blocklist/

  SvaraRadera
 4. Ville bara säga att nu har ni en chans att faktiskt göra något. För tänk alla dessa gånger ni suttit och läst HAX blogg om alla kränkande lagar som är på ingång, och undrat vad man kan göra.

  Och sedan en sak till, kom ihåg att hålla en fredlig och trevlig demonstration. Inge jävla pajasfasoner, ni förstör bara för alla då.

  SvaraRadera
 5. HAX är både fet och ful !!!

  SvaraRadera
 6. Jag har bara 200 meter från kontoret. Kilar bort till Humlan om trekvart för att visa mitt stöd genom en fredlig stillsam närvaro.

  // Jo

  SvaraRadera
 7. -> Anonym 15 juli,2009 15:22
  Det kanske HAX är, men han kan banta och snygga till sig om han vill. Du däremot kan inte göra något åt din mentala efterblivenhet. Vilket ju är ganska orättvist sett ur din synvinkel. *puss*

  //PH

  SvaraRadera
 8. Nu börjar jag tröttna på taffligt genomförda manifestationer av NSM (Nätv. Svart. Måndag)

  I vår tid med ett högt uppdrivet tempo kan man inte begära att en folkmassa ska stanna i tre timmar för ett möte. Om vi ska visa vår styrka görs det bäst genom att ALLA vet att man ska dyka upp vid EN tidpunkt (och sen stannna i åtminstone 30 minuter).

  Idag hade NSM flera 10-minuterspauser i talarlistan då man spelade musik. Jag frågade varför och fick svaret att man inte ville att det skulle bli för högt tempo om det var talare efter talare. Dah! Så det är bättre om folk står och är uttråkade? Sen började NSM få slut på bensinen i sitt elaggregat så man fick snabba på och avsluta. Falkvinge var på plats men var inte med på talarlistan, vilket slöseri.

  NSMs stora manifestation i september förra året när riksdagen öppnade var lika klantigt genomförd. Fem timmar under en vanlig arbetdag. Har ingen inom NSM någon känsla för hur man praktiskt genomför ett lyckat arrangemang och vad man ska tänka på för att få ett stort genomslag?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.