2009-08-01

Och vad tror vi om det här, då..?Är detta en anka eller verklighet?

(Tipstack: Kalle)

Uppdatering: Anka + konspirationsjocke.

15 kommentarer:

 1. Vi tror att alla som inte är konspiratoriker som jag själv, genast loggar in på sidan för att konstatera att de hade fel.....eller som jag tror då, DJÄVLIGT RÄTT! Klart de vill skaffa en anledning att ta över folks liv. Jag vet själv hur lätt det kan vara att missa det finstilta. Det kortet använder de rätt flitigt. Kolla bara på Facebook! De äger alla som någonsin registrerat sig hos dem.

  SvaraRadera
 2. Man behöver väl inte titta längre än källan, dvs Glenn Beck, för att omedelbart kunna förkasta det. Han är den kanske sämsta människan i världshistorien.

  Visserligen är EULA:n uselt formulerad, men det beror förmodligen bara på inkompetens. Dravlet om att de kan haxa folk med sina cookies är bara för mycket.

  SNÄLLA, länka aldrig till Glenn Beck igen, om det inte är för att göra narr av honom.

  SvaraRadera
 3. Men vad fan HAX!

  Det är Glenn Beck han är inte klok – försök hålla lite koll på amerikansk media (förutom fox) så att du kan göra lite i alla fall översiktig källgranskning själv.

  Kanske kunde du blogga om Bart Sibrel också...

  /Erik

  SvaraRadera
 4. Hur skulle det där fungera i praktiken? Jag menar, hur skulle de fysiskt kunna kontrollera mitt GNU/Linux system, genom Firefox? Ok om det är Windows, Internet Explorer och någon "het" ActiveX-kontroll eller vad dom leker med, men... utöver att dom ger sig själv den juridiska rätten att göra det, hur skulle det genomföras praktiskt?

  /Patrik

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Det finns fortfarande 12 övervakningskameror på min tunnelbanestation.

  Jag vill att de kopplas ned och tas bort. Sedan får amerikanarna göra vad de vill!

  SvaraRadera
 7. Glenn Beck är en babblande, uppblåst och ondskefull idiot.

  Ad hominem? Ja, men med Glenn Beck så skiter jag i det. Han står för allt som suger med media idag.

  SvaraRadera
 8. Med "average windowsdator"? Javisst, mycket troligt. Det finns massor som Microsoft, eller Apple, inte talar om för användarna, men mycket väl kan ha talat om för diverse myndigheter, och liknande.. Men med en burk hos någon mer kunnig? Knappast, och verkligen inte om vi talar om öppna system eftersom allting där per definition är omtalat. Men å andra sidan så är det ju själva faktumet som är det skrämmande, det _är_ en entitet under en .gov som skrivit avtalet folk klickar okej på. Bara det faktumet säger otroligt mycket, vad de sedan rent praktiskt kan göra spelar faktiskt mindre roll, de gör det i de fall de kan och vill. Det är det hemska, för med den inställningen så är det inte alls långt till lagkrav på att _skall_ kunna göra mot alla.

  -Kluris

  SvaraRadera
 9. Klippet är nu borttaget? :o

  SvaraRadera
 10. Stackars HAX, hela hans kommentarsfält har blivit kidnappat av vänstertollen.

  Det upphör väl när skolan börjar den 20:e.

  Glenn Beck är den mest outspoken sanningssägande Mannen på jorden. De som inte fattar det är finniga och kissnödiga fjortisar.


  /LD

  SvaraRadera
 11. Mr Anonym: jag är inget vänstertroll, jag är en marknadsälskande libertariansk anti-sosse. Men jag är också övertygad ateist (som alla människor med en fungerande prefrontal cortex). Därmed förpassas Beck, liksom du, till de metafysiskt förvirrade små galenskaparnas lilla hörna, där ni kan sitta utan kritiskt tänkande och fundera på varför jorden egentligen är platt.

  SvaraRadera
 12. Å en riktig anonym jeppe (och kanske på berget, vem vet?) sanningssende person som har alla åror i sjön plus hästar i stallet och en hiss som går ända upp till takvåningen. Otroligt att få munhuggas med med en så högt, evolutionärt begåvad person som dissar MIN anonymitet, ding dong!

  Att vara allt det där du är på en o samma gång och DESSUTOM kunna avslöja Glenn Beck som en lallande fåne är ju bara helt otroligt fantastiskt. Hur gör du fantastiska människa när du plockar isär och faktagranskar för att leta fram den riktiga sanningen? Beror det på det där du sa att du har som heter perfontlallande context, eller vad det var?

  Hell, dig. O Store Allseende och Erfarne Högstående varelse. Vi hyllar dig.

  Det finns uppenbarligen större spännvidd inom det Libertarianska än jag trodde. Dock har alla -ismer sina marginaliserade jeppar som ser allt klarare än ALLA andra och vet hur slipstenarna skall dragas, alltid. Stor mun och små öron har olyckligtvis, lyckligtvis för de flesta andra, placerat dem ute i denna marginal.


  /LD

  SvaraRadera
 13. Glenn beck arbetar för CIA, Alex Jones har kritiserat Glenn beck ofta för att vara en falsk person som låtsas vara på folkets sida.

  Alex Jones Calls Glenn Beck Out !! 1/2


  X

  SvaraRadera
 14. Alex Jones sa... haha, sedan när kan han litas på. Han är väl lite som Beck själv, högljudd, självupptagen, och jobbig, men I digress, även han levererar helt klart guldkorn ibland.

  Hursomehelst, Becks redaktion arbetar helt klart upp sig lite väl mycket över EULAn ifrån helvetet, men deras tekniska analys är minst sagt bristfällig.

  Även om jag sällan håller med Beck, tar han helt klart upp vissa ämnen som andra undviker, och enkom för det är det värt att sitta igenom babblet ibland. Å andra sidan är det sällan något nytt för folk med en bred informationskonsumtion, och Becks babbel är enkom värt något för att han tillhör "main stream media", och för att han har tillgång till en TV-centrerade majoriteten som annars nöjer sig med FOX News lättnyheter. Genom Beck får de åtminstone nys om något annat.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.