2009-09-02

Utfrågningar

Nu kommer det att vara en del utfrågningar av det svenska ordförandeskapet i Europaparlamentets utskott.

Justitieminister Beatrice Ask kommer att vara i utskottet för medborgerliga rättigheter (LIBE) nu kl 11 till 12. Jag skall försöka klämma mig in där och återkomma med en rapport.

Ask är sedan med i juridiska utskottet (JURI) någon gång mellan 15 och 17:30. Där sitter Piratpartiets Christian Engström, som förhoppningsvis kommer att få tillfälle att ställa några frågor om Stockholmsprogrammet till henne. Jag skall också försöka vara där för att blogga om det hele.

Samtidigt, kl 15 till 17:30, är näringsminister Maud Olofsson och infrastrukturminister Åsa Torstensson i industriutskottet (ITRE). Förhoppningsvis kommer Erik Josefsson att kunna bevaka detta, då det med all säkerhet kommer att komma upp frågor om telekompkaetet då.

Det är förvarnat om att dessa sammanträden kommer att livesändas på webben. Men än så länge syns inget om detta på parlamentets hemsida. Det kanske kommer så småningom...

1 kommentar:

  1. Hur funkar det med bloggandet? Får du blogga fritt "inifrån" eller kommer EU att knorra och vilja stänga av dig?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.