2010-01-07

Säkerhetsteatern, del 5



Här är listan på tio patenterade, men delvis lite udda, anti-terrosrist-prylar.

Fallucka rör terrorister som försöker ta sig in i cockpit. Bedövningsgas för hela flygplanskabinen utom cockpit. Armband med något slags "känslodetektor" kopplat till en injektionsnål med sömnmedel. Mobilt krematorium...

Var glad så länge man kan skratta åt eländet.

Hela listan»

(Jag vet att jag borde ha ett tipstack här, men jag tror att jag har slarvat bort mailet/kommentaren...)

11 kommentarer:

  1. Terrorist Screening Center har en informationsvideo över hur man ska arbeta inom polisen. Videon läckte ut och finns nu att se på youtube.
    Visar tydligt att alla ska behandlas som potentiella terrorister.

    Terrorist Screening Center - Police Training Video


    Terrorist Screening Center - Police Training Video

    SvaraRadera
  2. Kolla f.ö. in skissen.

    "Jag har fått en lite knasig idé. Om jag kan göra en skissartad ritning, då får jag dessutom monopol på den. Hö-hö!"

    SvaraRadera
  3. Påminner om Gråbens konstruktioner för att fånga Hjulben =)

    SvaraRadera
  4. Tycker att det är mer likt hur Joakim von Anka skyddar sin pengabinge. Undrar om man kan upphäva patentet genom att hänvisa till Kalle Anka som "prior art".

    SvaraRadera
  5. Jag tror faktiskt att terroristerna i planet som var på väg till vita huset skulle uppskattat lite gas för få de oredliga passagerarna ur vägen.

    SvaraRadera
  6. Ännu bättre: bind alla passagerare med krympplast och "duct tape" och häng upp dom i krokar i kabintaket med fötterna upppåt.

    SvaraRadera
  7. Hahahaha... Fan vad mänskligheten visar upp sitt fula enfaldia nylle... Tack för listan!

    SvaraRadera
  8. Hahahahaha

    "Wait a minute, in the Explosion Containment Net, why is the terrorist a hippie? I sense negative discrimination here. Not all hippies blow themselves up, frankly, I’d say none has."

    SvaraRadera
  9. Ändå tycks väldigt få på denna och andra bloggar ha något recept för hur man bör föra detta krig? Visst, jag håller med om i det absurda och omoraliska i att leva i ett samhälle där staten utövar denna typ av kontroller av medborgarna om detta är ett PERMANENT tillstånd.
    I krig borde det vara självklart att staten måste ha rätt att inskränka vissa rättigheter för att skydda medborgarnas säkerhet, men jag förstår inte alls varför ett krig fört av den största militärmakten i världshistorien nu redan har pågått i 7 år utan att någonting egentligt uppnåtts.

    Detta borde väl också kunna vara föremål för diskussion på denna blogg? Men istället talas det oavbrutet om avlyssning o anti-terrorlagar osv.

    Och ett av de främsta problemen är väl just att man inte riktigt vet eller vetat vem eller vad man slåss emot. "Terrorism" är inte en fiende, det är en taktik. Snarare är det den ideologi som får människor att spränga sig själva i luften och begå dylika terrorhandlingar som är det verkliga problemet, samt de stater som förfäktar denna ideologi och som sponsrar terrorgrupper och heligt krig.

    Ett riktigt krig eller ett tydligt och hårt krigshot mot dessa länder, främst då Iran, skulle ha avslutat detta krig för länge sen och vi hade sluppit läsa om FRA och annan avlyssning här på HAX' blogg. Helt orimligt att det tagit USA över sju år när andra världskriget tog 3-4?!

    Finns mycket att diskutera om detta, men att som här endast tala om symptomen och inte bemöda sig med att diskutera hur man kommer åt grundproblemen känns inte så värst produktivt. Men jag betonar att jag som sagt är stark motståndare till den utveckling vi sett i terror-kampens spår. Skulle bara vilja driva det hela något längre och även diskutera lösningar.

    För alternativen är inte oändliga. Antingen gör man ingenting, total pacifism, vilket många i vårt land tycks tro hjälper...mot allt våld (tror jag, har aldrig begripit denna hållning!)! Eller också slår man tillbaka hårt och ser till att eliminera framtida hot och gör klart att varje litet angrepp mot väst kommer att få rent ödesdigra konsekvenser. På riktigt.
    Eller så gör man som idag, man gör lite av varje, avlyssnar och kontrollerar samtidigt som man lägger ner mångmiljardbelopp på ett meningslöst krig där tusentals människor dör i onödan.

    Finns det andra vägar att gå?

    Sorry om det blev långt...

    SvaraRadera
  10. Nej Till Krig!!!!08 januari, 2010 15:11

    @john

    Din väg att gå är livsfarlig. Det blir världskrig, det vill inte jag ha.

    lösningen är att dra hem trupperna, terrorismen är stor idag för att vi i väst provocerar folk.

    Libertarianen Ron Paul säger det bäst i denna intervju. Se länk nedan. Tänk efter, lyssna och lär. Dålig utrikespolitisk policy har försatt oss i denna hemska situation.

    4409 -- Ron Paul BITCH slaps Laura Ingraham :)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.