2010-01-07

Säkerhetsteatern, del 6

Från ett tips i kommentarerna...



Vilket trevligt samhälle. Not.

10 kommentarer:

  1. Internet Weapon08 januari, 2010 00:35

    Tack och lov så finns internet och alternativa medier som kan avslöja detta elende av registrering som polisen sysslar med, samt bloggar som denna som fokuserar på detta och utbildar folk.

    Bra reportage om detta i länk nedan ifrån tv kanalen Russia Today, som paradoxalt nog är en av de bästa tv nyhetskanalerna i världen. Det är knappast vad man väntar sig av en engelskspråkig rysk kanal, men så är fallet. Se länk själva. De har alla sina reortage på youtube i kanalen: RussiaToday.

    US mainstream media is dying

    SvaraRadera
  2. Glöm inte heller Pravda som är en av de få tidningar där ute som faktiskt har journalister som arbetar för tidningen. Inte alltid bra eller nyanserade grejer, men oftast bättre än Svensk media, vilket säger rätt mycket...

    SvaraRadera
  3. Angående alternativa medier, Polis tränings videon läckte ut till redaktionen på Infowars.com och spelades upp på Alex Jones show.
    Få har förstått hur mycket insider kontakter hans redaktion har. Har man väl förstått detta så uppskattar man Alex Jones på ett helt annat sätt.

    Tyck vad du vill om Alex Jones och hans personliga slutsatser och åsikter, men man kan inte komma ifrån att han har väldigt värdefulla kontakter på insidan.

    Den uppmärksamma tittaren ser att Alex Jones dyker upp emellan varven, men att han är bortklippt i inlägget här som Hax lagt upp på bloggen.

    originalklippet är med Alex Jones där han analyserar videon, mycket sevärd, ger ett mer omfattande bild av detta:

    EMERGENCIA: Alex Jones expone Orwelliano video filtrado del FBI (01-9-09) / 1/4

    EMERGENCIA: Alex Jones expone Orwelliano video filtrado del FBI (01-9-09) / 2/4

    EMERGENCIA: Alex Jones expone Orwelliano video filtrado del FBI (01-9-09) / 3/4

    EMERGENCIA: Alex Jones expone Orwelliano video filtrado del FBI (01-9-09) / 4/4

    SvaraRadera
  4. Jag vet inte varför men jag skrattar varje gång jag ser några av dessa paranoida videos. Och folk kallar mig paranoid när jag drar upp mina rädslor om detta övervakningssamhälle och EU :p haha

    SvaraRadera
  5. V, the Aliens are coming!

    Framkallande av Rädsla i medborgarpölen är ett utmärkt politiskt verktyg att veva med för byråkraterna och politikerna för att framstå som kreativa och ansvars- och omsorgsfulla och därmed få mer pengar för sin kontrollverksamhet.

    Finns alltid folk som köper detta konsekvenslöst, eftersom de inte har nåt att dölja eller nåt att eftersträva.

    Alla kritiker av systemet blir per definition betraktade som överdrivet paranoida och ansvarslösa och kanske i förlängningen föremål för en kategori 3 placering.

    Det är så jävla dumt att man häpnar.

    SvaraRadera
  6. USA USA USA, snart i en verklighet nära dig...

    För mig så får gärna amerikanarna noja iväg så pass mycket att hela deras jävla skitsystem till samhälle brakar helt samman.

    New World Order here we come.... Eller?

    SvaraRadera
  7. Om USA brakar samman så kommer man vilja införa en ny ekonomisk världsordning, helt riktigt. Det talar även hax norske kompis Hans Jørgen Lysglimt om på den här bloggen.

    Lyssna vad Hans Jørgen Lysglimt säger här nedan:

    Stoppa Den Nya Ekonomiska Varldsordningen

    SvaraRadera
  8. Ja denna polis terrorist video som Hax lagt upp här i detta inlägg är ett reportage ifrån Alex Jones som var mycket sevärt. Alla bör se reportaget som finns länkat här i tråden som kommentar nr 3.

    Ja du Hax, nu lägger även du upp material som kommer ifrån Alex Jones och Infowars.com. Du har även små hyllat Nigel Farage som också varit medverkande på Alex Jones Show där man hör att de är överens politiskt.

    Mr B

    SvaraRadera
  9. Engelskspråkiga AlJazeera rapporterar om att bodyscanners kan innehålla farlig strålning. Det är ju trots allt en magnetröntgen.

    Airport body scanner controversy continues - 05 Jan 10

    Full body scanners installed in airports in the wake of the attempted bombing of a Christmas Day flight to the US are raising questions over privacy, health and cost.

    In Europe, experts are gathering to assess the need for their introduction, with the EU meeting this week to discuss whether to put them to use in all member states.

    Some airports, however, aren't waiting for a consensus and are already using the technology.

    SvaraRadera
  10. Scenario:

    Du är terrorist. Du står och tar foton av ett statligt mål. En polis dyker upp, kollar din identitet och eskorterar dig från platsen.

    ALDRIG att du skulle misstänka att du är misstänkt!!! :S

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.