2010-01-02

Tillfälligt avbrott

Försöker sova bort jullovsförkylningen. Åter online om något dygn, gissningsvis.

7 kommentarer:

  1. Är det vad de kallar baksmällan nuförtiden?

    SvaraRadera
  2. Krya på dig , i alla fall :)

    SvaraRadera
  3. I går var det förklylning + bakfylla. I dag bara förkylning. Men det blir nog bra. Ligger och lyssnar på podcasts, som jag inte har hunnit med tidigare. Skall nog ut och leta mat nu, dock. Vilken tur att det öppnat en sushi-shop 50 meter hemifrån.

    SvaraRadera
  4. Om du slutade med sprit och bantade skulle du nog må bättre.

    SvaraRadera
  5. Anonym:
    Om du slutade vara avundsjuk på att hax lever som han lär så skulle du också må bättre...

    SvaraRadera
  6. Henrik, när du orkar (krya på dig), så kan du väl försöka förklara något jag upplever som ett mysterium. Varför är det INGEN nyliberal/libertarian i Sverige som längre nämner namnet på politikern i USA som lyckats väcka liv i de frihetliga idéerna och gjort dem till bränsle för en massrörelse? Kraftigt uttryckt så är det jävligt märkligt.

    http://www.latimes.com/business/la-fi-ron-paul2-2010jan02,0,6923745.story

    Att svensk media inte nämner honom vid namn är en sak. De varken kan eller vill förstå den amerikanska högern. Men att liberala debattörer aldrig gör det är som sagt ett mysterium.

    Ok, jag har själv en gissning. Rädsla för guilt by association. Men association till vad? Till en vrångbild? Till foliehattar och högerextremister? Ah, pinsamt i så fall. Jag är fullkomligt övertygad om att fler än en liberal bloggare då och då går in på www.campaignforliberty.com för att andas frisk luft, men sen inte vågar(?) skriva om det.

    Bonusfråga: when in Brussels, have you ever met this man? (http://blogs.telegraph.co.uk/news/author/danielhannan/) Ni borde väl dela många åsikter? Jag frågar av ren nyfikenhet. Han är en spännande politiker, om man får uttrycka sig så naivt. Dessutom är han ju inte rädd för att uttrycka sitt gillande av den där amerikanen.

    SvaraRadera
  7. Du är inte ensam, krya på dig!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.