2010-02-21

Lästips

Kent Persson (m) bloggar under rubriken "Piratpartiet har en god chans att ta sig in i riksdagen".

10 kommentarer:

 1. Tackar för tipset :)

  SvaraRadera
 2. Det här är läsvärt ang moderaternas valfusk.

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/02/demonstration-mot-moderat-varvarmoske.html

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/02/arbetslosa-somalier-i-moderat-valfusk.html

  SvaraRadera
 3. Önskar jag var lika optimistisk, men tyvärr tror jag inte att pp lyckas ta sig in. Men rösta på er ska jag göra ändå.

  SvaraRadera
 4. Intressant namn. Någon Pyrrhus-seger lär det inte bli iaf.

  Till skillnad från de antika grekerna i magna graecia blir vi bara starkare för varje slag.

  SvaraRadera
 5. Skitsnack. Missnöjda (m)-väljare som jag som röstade på (pp) i EU-valet kommer naturligtvis rösta på (sd) och inget annat.

  Integriteten är en stor fråga men bleknar jämfört med Integrationen.

  För mig som libertarian (Go Ron Paul!) är främsta skälet att rösta på (sd) den brist på respekt för demokratin som media och "etablissemang" visar!

  Lögner och tigande - jag skäms över Sverige. Vi har förhoppningsvis sett klimathysterins död - när får vi se invandringshysterins (i.e. att inte sansat kunna diskutera) död?

  SvaraRadera
 6. Kami,

  vad är det du vill säga i invandringsfrågan?

  SvaraRadera
 7. Kami: Varför gå från att rösta på det parti som trots sin vänstersväng ändå klassas som ett högerparti till ett vänsterparti som övriga vänsterpartier försöker utmåla som ett högerparti?

  SvaraRadera
 8. Här en historia om parkeringsböter som kanske kan roa folket här på bloggen:
  http://www.boingboing.net/2010/02/22/london-councils-issu.html

  "Parking wardens working for London's local authorities routinely issue tickets against authority-owned vehicles. When this happens, the authority takes itself to court to argue that it shouldn't have to pay fines to itself. Sometimes, they ask the courts to award themselves legal costs from their own pockets."

  SvaraRadera
 9. Jonas V: Innan jag hann skriva ett svar skriver Dick precis det jag ville ha sagt, politiker och media (plus fack, kommuner, etc...) beter sig som totalitära svin, och då är det vi liberaler/demokraters plikt att säga ifrån: http://erixon.com/blogg/2010/02/hur-publicistiskt-bevaka-sverigedemokraterna/

  SvaraRadera
 10. SD må fyllas med vänsterväljare, men precis som liknande partier ute i Europa så kommer de i slutet att stödja högern och inte vänstern. Är de någon som tror att partiet kommer att stödja eller sätta sig i en regering med kommunister?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.