2010-03-10

ACTA: Strulvarning

Just nu finns uppgifter om att den gemensamma resolutionen om ACTA kan vara i fara. (Det finns ändringsförslag från olika håll som rör till det hela. Just nu pågår analysen av vem som, kanske, lurar vem. Och vilka effekter det kan få.) Detta blir en intressant dag.

Votering kl 12 till 13.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker mig känna igen mönstret. Blocken EU-parl skapar varsin sinsemellan ej likvärdig resolution så kan alla låtsas vara mot och samtidigt blir resultatet som bäst en halvmessyr eller ingen majoritet för resolution öht.

  "Vi var emot idiotförslag X men tyvärr så var de andra inte med på just vårt sätt att säga nej"

  *bitter* *muttrar*

  SvaraRadera
 2. Jävla strulpellar! Hur svårt kan det vara? Vi vill ha öppenhet i ACTA. NU!

  /A

  SvaraRadera
 3. Så kan det gå när inkompetens får härja fritt. /J

  SvaraRadera
 4. Alltid ska det vara något... Telekompaketet gör sig påmint. Eller FRA för den delen, där det fanns jag vet inte hur många prepositioner, som alla sa snarlika saker men vissa var värre än dem andra.

  SvaraRadera
 5. Jaha, nu har jag tittat på omröstningen och försökt följa med och jag undrar bara, hur gör man för att fatta vilka alla ändringsförslag är som de röstar om. Det var fler omröstningar än dokument som man kunde klicka på i föredragslistan. Rörigt är det.

  Eller frågan jag egentligen vill ha svar på är "Vad blev resultatet av omröstningen?".

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.