2010-04-04

Läs!

Läs Rick Falkvinges bloggpost om varför Piratpartiet måste ta sig in i riksdagen i höst!

Läs även Pirate MEP Christian Engströms bloggpost om hur EU-Kommissionen vill censurera internet.

6 kommentarer:

  1. Man skall vara väldigt medveten om att "antieuropeiska" Dvs EU-kritiska siter kommer att blockeras i kanske censurvända tre eller fyra.

    Barnporr först
    Nazism sedan
    Sedan andra icke-accepterade politiska rörelser

    SvaraRadera
  2. Ja, om ni bara inte var sådana konspirationsteoretiker i klimatfrågan så...

    SvaraRadera
  3. BILDEN i Ricks inlägg är GRYMT BRA!!

    HAX: PP *måste* göra den till en VAL-AFFISCH!! Den är perfekt för alla, men speciellt bra "vanliga dödliga medborgare" som är stressade me jobbet,familjen&annat... och som inte ens riktigt minns valet 2006..

    Well.. detta är chansen att få vanligt folk att stanna till på gatan, o tänka " Oj.. jaha, men va f*n, stämmer detta??" och "Hur stoppars denna utveckling då.. ?" Det är precis det som behövs, att vanligt folk FÖRSTÅR att PP inte bara handlar om fildelning utan även andra seriösa frågor.. som integritet kanske..

    SvaraRadera
  4. @tomas Palm:

    Klimatlarmen har ju visat sig vara bluff så det är väl inte så mycket att snacka om längre.

    SvaraRadera
  5. @Thomas: Vad spelar det för roll? PP kommer inte att bedriva någon miljöpolitik i riksdagen och vad jag vet så har inte PP någon som helst uppfattning om klimtafrågan. Enskilda PP medlemmar har det men inte partiet.

    /A

    SvaraRadera
  6. A, just därför att PP inte har någon officiell policy i frågor som klimatet har vi inget annat än enskilda företrädares åsikter att gå på. När de väl sitter där i riksdagen vid en votering så lär nog även piratpartister trycka på en av knapparna. Dessutom ger inslagen av konspirationsteorier ett rent allmänt dåligt intryck. Skall PP kämpa mot maktmissbruk gäller det att de kan skilja på verkliga och påhittade hot.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.