2010-05-27

Sestak-gate?

Det ser ut som om president Obama har fått en skarp skandal på halsen. Namnet att lära sig är Sestak. Och saken handlar om att Vita Huset kan ha försökt använda sin utnämningsmakt för att kratta manegen för en partikamrat.

Läs mer om saken i The Hill, Rove i LA Times och hos ABC News.

7 kommentarer:

 1. Det här?

  Sestak

  Nog är det alltid en skandal under uppsegling. Blir intressant att följa framöver nu när Obamas värsta huvudvärk verkar ha lagt sig i Mexikanska golfen.

  SvaraRadera
 2. Kolla gärna din mail! Jag hade några frågor till ett skolarbete.

  Tack på förhand :)

  SvaraRadera
 3. Karl Rove?

  Kom tillbaka Dick Cheney.
  Allt är förlåtet.

  SvaraRadera
 4. Micke, oh du relativismens mästare, är du en robot eller finns du på riktigt? Om någon kritiserar en företeelse som är vänster kan du aldrig någonsin reflektera över ämnet. Du måste reflexmässigt kritisera en högerföreteelse som du tycker är kopplad.

  Blir det inte tröttsamt i längden? Förväntar du dig på allvar att liberala bloggare när de kritiserar en vänsterföreteelse samtidigt ska ta avstånd från alla liknande företeelser i världen som anses som höger? Tror du på allvar att HAX anser att Bush- administrationen var lysande?

  Jag vet att man egentligen ska ignorera troll som du, men ibland har jag svårt att vara tyst. Varför kan du inte rikta din energi på annat än att förstöra för andra människor som vill föra en diskussion? Starta en egen blogg istället om du vill sätta agendan.

  Att någon fortfarande tillåter dig kommentera är för mig en gåta.

  SvaraRadera
 5. Nu måste jag ignorera Mattias genom att fråga om han ska vakta internet i utopia och vem som sagt till honom att Obama är socialist samt VAR i det här inlägget som Hax kritiserear Obama?

  Kan du svara mig på dessa tre frågor när du grinat klart??

  SvaraRadera
 6. Blir det inte tröttsamt i längden? Förväntar du dig på allvar att liberala bloggare när de kritiserar en vänsterföreteelse samtidigt ska ta avstånd från alla liknande företeelser i världen som anses som höger?
  --------------------------------
  Jag förväntar mig aldrig att folk till höger nånsin skulle ta ställning mot något som härrör från höger om det ställs i perspektiv mot något från vänster oavsett vad det är.

  Du har just exemplifierat det.

  SvaraRadera
 7. Det kanske kommer en oil-gate också. Det föreligger sig som så att Obama å ena sidan skäller på BP å andra sidan fått kustbevakningen att sssh:a eventuell omfattande omfattning av läckaget. Det lite ironiska är att NOAA är den som angets i FOIA-reguest:en som man vill ha informationen ifrån.... ironiskt nu när NOAA gått ut med att läckaget var mer omfattande än BP först sa.


  //ST

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.