2010-07-12

Dagens bästa blogg-rubrik

Tant Gredelins medicin för Littorin

4 kommentarer:

  1. Så rätt. Kunde inte ha skrivit det bättre själv.

    SvaraRadera
  2. Glöm heller inte den här biten:

    "Men om ett barn öppnar brevet?

    – Det är nog lika bra att dottern får veta vilken typ hon har till far. Man måste tänka på att inte skydda fel faktor. Om det är en dotter som blivit utsatt för övergrepp av sin far kanske brevet ger henne mod att berätta."

    Vid första möjliga chans så borde någon reporter fråga Ask om gredelina kuvert, Littorin och Littorins barn. Tror dock de med möjligheten att fråga också är för fega och inställningssamma för att göra det.

    SvaraRadera
  3. Det är rätt interesant att läsa alla artiklar som dyker upp kring Littorin på Newsmill och andra. Där folk tycker att affären kring Littorin är ett typexempel på varför sexköpslagen är så utomordentligt bra! Bland annat från en sosse och färe detta polis (båda manliga märkligt nog).
    Man kan hoppa på ett ben av ilska, vad tusan har det här med rättskipning att göra? Karln är inte ens misstänkt för brott eller under utredning av åklagare.
    Hoppas AB får en förtalsstämning på halsen...
    Synd att det inte var Reinfeldt de hittade i "Annas" kundregister...

    SvaraRadera
  4. Klart det inte var Reinfeldt, då hade någon kanske krävt att aftonbladet drog ut sin story i ljuset där den med all sannolikhet hade spruckit.

    AB spelar bluffpoker med hela sin trovärdighet som insats och hoppas att ingen synar...

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.