2010-08-27

Bodström skolkar från valrörelsen

F.d. justitieminister Thomas Bodström kommer som bekant att tillbringa ett halvår i USA efter valet. Enligt vad han skriver på sin blogg kommer det att ske oavsett hur det går i valet.

Nu rapporterar Expressen att han redan har stuckit. Mitt under brinnande valrörelse har han åkt över Atlanten – en vecka eller så – för att fixa allt praktiskt inför sin och familjens vistelse. Tidningen skriver att han egentligen tänkt att denna resa skulle vara längre, men att Partiet sparkade bakut.

Valrörelsen tänker han sköta via Facebook.

4 kommentarer:

  1. Stack Thomas Bodström mitt under brinnande valrörelse till USA för att regeringen hemma (dvs frun) bestämmer? Pga att han är nödd & tvungen att prioritera familjen?

    SvaraRadera
  2. Det verkar alltså som om han inte siktar på att åter bli justitieminister efter det här valet.

    Frågan är då vem Mona tänker ge det jobbet till om hon vinner? En möjlighet är att hon låter Beatrice Ask sitta kvar, hon verkar ju mer höra hemma i (S) än i (M).

    SvaraRadera
  3. Bodström är ingen dumskalle. Han har förstått att valet är kört, alternativt att det blir ogörligt att regera tillsammans med kommunister och miljökoftor.

    /Johan

    SvaraRadera
  4. @Johan

    Mer troligt att Bodström nyttjar tillfället att kränga sitt CV i det guldläge han sitter i.

    Men för en gångs skull håller jag med dig om något. Blockpolitiken hugger S i rumpan då de till skillnad ifrån Alliansen innehåller stora marginalpartier som faktiskt har en egen vilja.

    M/FP finns det försvinnande liten skillnad mellan idag, och KD nöjer sig så länge de får propagera för mer kristendom åt folket. Centern är det enda partiet som inte nödvändigtvis har moderat agenda från början, men som vi har sett har de ju lydigt dragit ned byxorna inför Reinfeldt.

    V och MP har däremot i grund radikalt annorlunda politik jämfört med S, och Mona har inte myndigheten att toppstyra som Persson gjorde.
    Vilket i och för sig är positivt. Alliansen vill jag under inga omständigheter se sitta kvar ett mandat till och då ser jag med förtjusning att de rödgröna kommer ägna stora delar av eventuellt mandat åt inbördes rygghuggning.

    Menlös och svag politik är bättre än katastrofal vilket vi bjudits mycket av de senaste åtta åren.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.