2010-08-03

Trovärdighetproblem

Moderaterna vill göra försvaret till en valfråga.

Hur då? De har ju redan lagt ner nästan hela försvaret – själva.

7 kommentarer:

 1. Kommer PP in i riksdagen, stödjande en rödgrön regering får man förmoda, blir den kvarvarande försvarsspillran även blind och döv genom att man vill skrota den ackumulerade kunskap och erfarenhet som finns i FRA :)

  / Johan

  SvaraRadera
 2. Varför skall vi ha ett försvar?

  Inte för att raljera men om man läser denna blogg så är ju de enda hoten USA/justitieminister Ask och de lär väl inte invadera oss, eller?

  Sedan att moderaterna har lagt ner nästan hela försvaret, jag inser att du skämtar med det är ju inte sant nånstans. M kan egentligen bara "lastas" för innvarande mandatperiod, om ens det.

  SvaraRadera
 3. Precis vad jag också tänkte HAX! Vilket skämt!

  SvaraRadera
 4. Huvudet på spiken HAX!

  Men det är väl exakt vad man kan vänta sig av den avskyvärde taktik-spinnaren och principlösa opportunisten Schlingmann.

  Att först slakta försvaret i fyra år och sen framställa sig som den enda som kan rädda försvaret är ju på samma nivå som att både röstfiska bland radikalfeminister och kvinnoförtryckande islamister - samtidigt. (Vilket är vad moderaterna gör.)

  SvaraRadera
 5. Vad svamlar du om nu Evert? Ta din medicin och gå och lägg dig.

  SvaraRadera
 6. Dom skulle väl kunna be Björklund att han föreslår att varje regemente själva får bestämma om deras personal får ha slöja?

  Han skulle också kunna be Olofsson föreslå att försvaret säljs till Halliburton?

  Det vore helt i linje med deras så älskade politik.

  SvaraRadera
 7. Hur menar du nu? Inte för att vara den som är den. Men det blev ju inga nedskärningar när det krisade sig i försvarets budget. De fick ordning med budgetproblemen :)

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.