2010-09-03

Som vanligt...

Valrörelse – och som vanligt är sossarna lite mer skamlösa än de andra.

11 kommentarer:

 1. Ser ju sådär lagom seriöst ut när det är Niklas 'Hamilton' Wykman som kritiserar. Vilket land i världen var det han INTE ville skicka trupp till nu igen?

  SvaraRadera
 2. Det Wykman är mest förbannad över är nog att han inte kom på idén först.

  Båda blocken är lika goda kålsupare.

  SvaraRadera
 3. Ungefär så går det till inom LO. Man talar om för pöbeln vad som är lämpligt, endast den sista fösningen saknas.

  /Johan

  SvaraRadera
 4. Det är alltid lika roande när ni visar att ordet liberal egentligen inte har någon annan innebörd för er än än "besviken men trogen moderat"

  SvaraRadera
 5. Intressant att ni lyckas trolla bort moderaters köp av röster bland invandrare o0ch andra nyligen

  Hur fan bär ni er åt?

  Skygglapar kan omöjligen räcka.
  Drogar ni er med Fred Perry tröjor?

  SvaraRadera
 6. Äh, du är bara sur för att ni inte kom på det först...

  SvaraRadera
 7. Ha,ha,ha, ha!

  I övrigt, Micke och Hax när ska ni båda inse att varje gång som du Hax kastar skit på sossarna så har du Micke en story om moderaterna som är likvärdig.

  Är det inte dags att inse att Moderaterna och Socialdemokraterna är samma parti utklädda i olika färger och ytlig retorik.

  Det regeringsalternativ som skulle komma bäst överens är Moderaterna och Socialdemokraterna, men då skulle illusionen att det finns två olika alternativ försvinna och det vill inte skuggregeringen som håller i dessa båda marionett dockor.

  Den enda som säger som det är inom svensk politik angående Socialdemokraterna och Moderaterna är Birger Schlaug, mycket mer intellektuell än vad Hax är i sitt ensidiga sossebannade eller Mickes eviga moderathatande. Idioter S och M är samma parti.

  Seminarium Mölndal Schyman Schlyter Schlaug del 3

  SvaraRadera
 8. Torkel,

  fast det är viss skillnad på att fuska i ett internt provval och att leda invandrare till att rösta i ett riksdagsval.
  Att Mona Sahlin ställer upp på detta visar precis som kampanjen om familjen Reinfeldts ekonomi hur desperata s är i detta val.
  Nej, jag kommer inte att rösta alls i detta val även om jag föredrar en borgerlig regeringen framför idioterna på andra sidan.

  SvaraRadera
 9. Nej, jag kommer inte att rösta alls i detta val även om jag föredrar en borgerlig regeringen framför idioterna på andra sidan.

  Det är många som tänker som dig och det är fel, rösta på ett litet parti istället i protest, det syns i statistiken övriga partier, om den kategorin växer så är det en stark röst i sig från svenska folket att visa misstro emot de etablerade partierna.

  I värsta fall så får du hitta på ett eget parti om du inte kan hitta något. Men på dig låter det som att Liberala partiet skulle va ett alternativ.

  SvaraRadera
 10. Det är en oerhört stor skillnad på att systematiskt med partiledningens kunskap betala invandrare för röster i interna provval genom att betala deras medlemsavgifter och att ge infromation om hur röstnig fungerar.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.