2010-12-04

Wikileaks: En sansad röst[Direktlänk]

14 kommentarer:

 1. Någon gång ska vara den första... En sansad röst på Fox News... Who would have thought :-)

  SvaraRadera
 2. Var inte så förvånad. Allt som komprometterar Obamaadministrationen är Gefundenes Fressen för Foxnews

  SvaraRadera
 3. Fox News är USA:s version av Pravda, och minst lika "fair & balanced". (OBS IRONI)

  Som Pravda, så hittar Fox News på en massa saker. Ibland, när de får för sig att presentera riktiga nyheter, så låter de bara den ena parten komma till tals.

  Nyheter som inte passar deras ägares agenda struntar de i.

  Fox News ägs av Rupert Murdoch och den saudiarabiska prinsen och biljonären Alwaleed bin Talal al-Saud. Rupert Murdoch's nya unga fru, är en smart affärskvinna från Kina.

  Det finns en bra dokumentär på nätet om Prinsen Alwaleed bin Talal al-Saud.

  SvaraRadera
 4. Allt är inte svart eller vitt04 december, 2010 23:03

  Judge Napolitano har dock alltid varit en sansad röst på Fox News när det gäller yttrandefrihet, men tidigare var han förpassad till internet shower som ingen såg på. Men nu förstår Fox att de fåt tittare om de släpper fram honom på TV. Att han överhuvudtaget kan va anställd på Fox idag beror på att han var anställd från första början. Idag skulle aldrig Judge Napolitano blivit anställd.

  SvaraRadera
 5. Allt är inte svart eller vitt04 december, 2010 23:14

  Här har ni Judge Napolitano i en debatt med Bill O'reilly. Man kan ana att Bill inte gillar Judge och vill bli av med honom ifrån Fox. Videon börjar med Bills propaganda men Judge Napolitano får chansen att debattera emot honom och gör ett bra jobb med tanke på omständigheterna. Enda sättet att ändra fox är att ge en sådan som Judge napolitano fler tittare, fox gillar pengar, Napolitano gillar yttrandefrihet.

  Bill O'Reilly VS Judge Napolitano - Christmas Tree Bomber

  SvaraRadera
 6. USA är snart farligt nära att tangera "demokratier" som Vitryssland och Nordkorea.

  De gör ju precis allt de kan för att tysta ner Wikileaks. De tvingar både företag, myndigheter och anställda att stänga ner och hålla käft. De gör vad som helst för att världens befolkning inte ska få veta sanningen. Och det är demokrater vi snackar om. Tänk om det hade varit republikaner som styrt, då hade vi säkert haft ett världskrig på gång.

  Man kan tycka vad man vill om Assange men STAKE det har han då fanimig! Han riskerar sitt liv för att folk ska få veta sanningen och för det ska han ha f-n så mycket cred!!!

  Free press finns inte i USA längre. När CNN är det närmaste objektivitet man kan komma så vet man hur jävligt amerikanerna har det.

  SvaraRadera
 7. Ron Paul: We Need more Wikileaks on the Federal Reserve
  A Wikileaks for the Federal Reserve?

  SvaraRadera
 8. Gött å höra lite verklighetsanknuten rapportering från FOX NEWS och slippa den relativiserade maktambrosia de andra samhällsmegafonerna spyr ut.

  OBS! INTE IRIONI.

  SvaraRadera
 9. Gött å höra lite verklighetsanknuten rapportering från FOX NEWS och slippa den relativiserade maktambrosia de andra samhällsmegafonerna spyr ut.
  OBS! INTE IRIONI.


  Ja vi vet att du är en fullblods facist e/LD. Vi vet att du älskar Sean Hannity, Glenn Beck och Bill O'reiily.

  Visst är Judge Napolitano okej, när det gäller personlig frihet, men du herr brunskjortan e/LD gillar inte honom, du gillar facisterna på Fox News som vill döda Assange.

  SvaraRadera
 10. För er som inte känner till Judge Napolitano så är han en frekvent besökare på Ludwig von mises Institutet i USA och helt klart faller han utanför den vanliga Fox News ramen, några exempel på material ifrån mises.org:
  Constitutional Chaos: What Happens When the Government Breaks its Own Laws
  What Ever Happened to the Constitution?
  Is Statism Safer for the Environment?

  Visst är det spännande att se hur många mirrors de kommer att få upp under dagen, Internet är fantastiskt.

  SvaraRadera
 11. "Man kan tycka vad man vill om Assange men STAKE det har han då fanimig!"

  På så många sätt...

  SvaraRadera
 12. Henrik/
  Våldtäktshumor, ajajaj. Har inte sådant blivit förbjuder än?

  (obs. ironi)

  SvaraRadera
 13. Orka bry sig att argumentera med en anonym, argumentationslös pubertal vänstermobbare. Håll dig till Lunarstorm istället.

  Du kallar mig fascist? Vet du ens vad det innebär? Det separerar mig i alla fall från de folkmördardårar du sannolikt har en rad porträtt av på diverse klädplagg och på väggen i ditt barndomshem, där du förmodligen fortfarande bor.

  SvaraRadera
 14. "Man kan tycka vad man vill om Assange men STAKE det har han då fanimig! Han riskerar sitt liv för att folk ska få veta sanningen och för det ska han ha f-n så mycket cred!!!"

  Ha! Tror du verkligen det?

  Är det ingen som bekymrar sig om hur det egentligen står till med den karlns mentala/psykiska gåvor/förmågor?

  Han måste ju ha dödslängtan eller lida av svårartad narcissism och uppmärksamhetsångest. Det enda han kommer att åstadkomma är ett liv på ständig flykt likt Usama, eller en personlig träfrack hundraåtti centimeter ner i backen och ett Internet som om 10 år endast är en skugga av vad det är idag.

  Tim Berners Lee gråter sig till sömns var natt. Assange har enbart krattat manegen för restriktioner, pålagor, licensavgifter och regleringar på Internet.

  Jag är rädd att strålkastarljuset lockade mer än att avslöja de cocktaildrickande ömfotingarna i den internationella diplomatkåren och att ge folken sanningen. Folk hade/har nog sin uppfattnoing klar redan angående det mesta om den internationella maktadeln.

  Dokumenten är bara means to an end. Skulle vara kul att ta del av en eventuell rättpsykiatrisk undersökning på Assange om dom nånsin får fast honom. Nåt kan inte stå riktigt rätt till.

  Vi vet lite mer i detalj nu vad vi alltid vetat. Vad kommer det förändra?
  Folket kommer alltid att betraktas som får och därmed få den respekt deras "folkvalda" anser dom värda.

  Kommer "vi" få mer respekt från Makten nu? Knappast. Snarare tvärtom. Nu kan de inte lite på en enda jävel av oss där ute i röst- och opinionsträsket.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.