2010-12-31

Gott Nytt År!

Gott Nytt År, på er alla!

Och så lite tradition i allt det nya...

13 kommentarer:

 1. Det här året hoppas jag att beställningen från Svenskt näringsliv på en plats i kulturrådet annulleras och att den politiska kampanjmakaren Martin Borgs som fått plats däri återgår i näringslivets sold.

  Regeringen gick till val på att man skulle avpolitisera denna typ av uppgifter och man har alltid kritiserat socialdemokratin för att ge plats åt särintressenpå just detta sätt.

  Ett tag var det så extremt att man hävdade att försäkringskassan var en politisk propagandacetral för sossarna när den gjorde vad politikerna beslutat och nu ägnar sig regeringen åt att helt öppet utnämma rena politiska aktivister som representetrar särintressen i kulturrådet.

  SvaraRadera
 2. Fem år med Hax, lite vidare länkningar till Danne Nordling och Ingerö. Och ibland lite Micke förstås. Shkål! Jag hajar inte vad du skriver, men jag diggar dig.

  SvaraRadera
 3. Ett nytt år med den sinnessjuke Micke med fascistnojan.

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt till Dig också //Havsglimtarna

  SvaraRadera
 5. 2011 blir året då statsminister Reinfeldt inser allvaret och avbryter marschen mot övervakningasamhället?

  Eller same procedure as last every year?

  SvaraRadera
 6. Nä det blev så negativt!

  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 7. Låt 2011 bli ett år då flygplan från överallt i Europa lyfter packade med muslimer med destination MENA och att planen fortsätter lyfta under flera år framöver.
  Islam har helt enkelt ingen plats i Europa

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år Henrik!

  Du är en rocker!

  SvaraRadera
 9. Gott Nytt Micke. Hoppas att du börjar medicinera under 2011

  SvaraRadera
 10. Gott nytt år HAX! Hoppas ölen smakar ikväll :)

  SvaraRadera
 11. Nyårsdagens tidiga, tidiga morgon. En promenad genom ett Bryssel i en ärtsoppa av dimma och krutrök. Very Film Noir.

  (Och i mitten en liten tur med nattbuss, som får Naglos Vodkabar in the heydays att framstå som en stilla klosterträdgård.)

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.