2010-12-06

Wikileaks om terrorfinansiering

Enligt Wikileaks är USA väl medvetet om att det är Saudiarabien som är den islamistiska terrorismens finansiella motor.

Men lik förbaskat vill man övervaka vanliga, hederliga européers banktransaktioner. I samband med att det så kallade Swift-avtalet behandlades klagade amerikanska diplomater  på att vissa ledamöter i Europaparlamentet tycks vara "fixerade" vid integritetsfrågor...

18 kommentarer:

 1. Det är bra att detta kommer upp. Sen att Wikileaks är uppmärksamhetskåta och inte publicerar alltihopa med en gång kan man ju fundera på. Som jag förstått det har de till och med skickat ut pressmeddelanden innan releasen där de talat om vad för typ av information som kommer att släppas. Det är lite besynnerligt och känns inte helt bra även då jag är mycket positiv till att informationen släpps.

  SvaraRadera
 2. "Fixerad vid integritet?
  Hmm, jag undrar vem de menar?

  SvaraRadera
 3. "vanliga hederliga européer"? Det där är ett uppåt väggarna felaktigt resonemang, HAX. Det är väl en liberal princip att alla individer ska bedömas som just individer och inte kollektiviseras (de "vanliga hederliga européer[na]" mot Saudiarabiens terrorfinanserande befolkning, är en uppdelning du underförstått gör).

  SvaraRadera
 4. "Vanliga hederliga europeer" inkluderar givetvis somalier med europeiska medborgarskap och täta kontakter med al Shabaab.

  SvaraRadera
 5. Wikileaks kommer inte att avslöja att Assange bara är ett mediekåt troll (en ass-unge) som spelar spindeln i nätet på något annat större... Eller om det är större kan diskuteras. Egentligen är Wikileaks -- omfamnad av alla som hatar stater, politiker och lagar, pårökta anarkister och de som tror på konspirationsteorin New World Order (NWO) -- något som skapats av staterna där man släppt exakt den information som gör att det ska verka som om "Wikileaks" och Assange är s a s underground.

  Det skådespel som skickligt iscensatts av staterna är något som staterna kommer att använda som argument för att införa just en NWO.

  Beviset är att enda sätt att lyckas att införa NWO -- man har t ex försökt med klimatfrågan -- är att använda främsta motståndarna till NWO som murbräcka för sin sak, och det är det man nu alltså har lyckats med, där alltså Assange bara är en känd sol-och-vårare som var beredd att agera uppmärksammad "Wikileaks"-symbol.

  Bevis på detta är även en video presenterad här, där Assange tar på sig (eller det "Wikileaks" han låtsas leda) att CRU-mejlen vid Climategate släpptes. Att det är fel vet alla vi som känner till tågordningen och hur det gick till när dessa mejl publicerades. Det hade inget som helst med Wikileaks att göra utan publicerades innan det tillfälle Assange här nämner och via helt andra kanaler och på andra personers sajter och initiativ. Men Assange tar alltså även på sig detta.

  Så alla medvetna, här är den perfekta NWO-planen i vilken ni själva är huvudaktörer!

  SvaraRadera
 6. Bakvuxen: Foliehatt av, snälla nån...

  Att diktatur införs på en gång istället för smygande under en längre tid är nästan att föredra då reaktionen mot det blir desto kraftigare.

  Konspirationsteoretiker som inte inser detta borde nog läsa sin läxa lite längre...

  SvaraRadera
 7. "vanliga hederliga européer" - är du så naiv eller spelar du bara dum? Tyvärr finns det bland oss hederliga ett antal icke-hederliga, och de är skulden till att vi hederliga får det svårt. Skyll på dem, inte på USA.

  SvaraRadera
 8. Ssargon: "Foliehatt av..."

  Fakta och motbevis A och O. Det är möjligt att här införs diktatur på en gång, men frågan är om någon reaktion alls kommer när anti-NWO-rörelsen inte inser att Wikileaks varit ett spel för gallerierna i syfte att genomdriva NWO. Frågan är om man vaknar i tid och inser att man hjälpt motståndaren?

  Stater låter servrarna läggas upp på vilka "läckt information" sägs läggas, vilket i själva verket är lite om Bildt mm som jämte påhittade saker pytsas ut, där Assange spelar cool hjälte. Detta spel, som medvetna NWO-kritiker som fans av Assange luras bli medskapare av, möjliggör alltså hårdare lagar och NWO!

  PS. Apropå ass-unge lär han inte själva känna till vad som ligger bakom detta. Som jag visar ovan står det utom allt tvivel att han är mytoman som dykt upp och påstår sig leda en rörelse som sprider hemlig information!

  SvaraRadera
 9. @Anonym 18:32
  ""vanliga hederliga européer" - är du så naiv eller spelar du bara dum? Tyvärr finns det bland oss hederliga ett antal icke-hederliga, och de är skulden till att vi hederliga får det svårt. Skyll på dem, inte på USA."

  Med detta resonemang kan så gjorde alla öststatsdiktaturer rätt när de ville kontrollera allt.

  Frågan är hur långt är du beredd att gå för din trygghet? Är du beredd att ge upp all din frihet.

  SvaraRadera
 10. Det börjar nu stå helt klart att Wikileaks och Assange är fake, ytterliggare en form av falseflag operation som är så vanligt från maktens sida, liksom andra skapade av dess instrument CIA, 9/11, al qaida, klimathysterin mm.

  Lyssna på vad Webstern Tarpley avslöjarr i dessa intervjuer:

  http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel

  SvaraRadera
 11. Om någon har rätt till asyl enligt svensk lag är det Julian Assange:

  "Välgundad fruktan för förföljelse och för sitt liv".

  Eftersom detta bara är en dröm får vi hoppas att han får asyl i Venezuela eller Sydafrika (och hjälp att bli utsmugglad med diplomatpass från UK).

  SvaraRadera
 12. Problemet är väl att man inte på något riktigt konkret sätt har kunnat visa på USA:s kunskap om Saudiarabisk terroristfinansiering.

  Själv tycker jag man allvarligt kan sätta i fråga USA:s förmåga att hålla våra finansiella data hemliga.

  Man kan ju också undra varför Angela Merkel tyckte att det här programmet var så himla bra.

  SvaraRadera
 13. I inget av det material som läckt från Wikileaks står det om New World Order, bilderberggruppen, etc. Två förklaringar:

  1. NWO och B-gänget är mest strunt

  2. Wikileaks är ett spel för gallerierna, för att införa NWO

  Man måste vara djupt insnöad på NWO för att tro på 2:an. Jag säger som Bildt; tillåt mig småle.

  SvaraRadera
 14. De som inte inser och kan erkänna seriositeten, vederhäftigheten, korrektheten , äktheten och beviskraften i den faktaspäckade information som t ex Alex Jones och hans gäster framför, vara många är några världens främsta trendsanalytiker, inklusive Jones själv, måste vara antingen:

  a) otroligt korkade
  b) hjärntvättade
  c) agenter för den finansiella eliten eller dess många subgrupper
  d) strutsbeteende
  e) omedveten förträngning av sanningen och verkligheten

  eller en kombination av dessa.

  Alla dessa idioter som håller på och förlöjligar de som har förstått hur allvarligt läget är i världen och vad som står på spel, foliehattar och konspirationsteorier och annat djävla strunt, vilka djävla idiotdjävlar!! Hur kan man vara så djävla inåthelvete korkad?

  När alla bevis presenteras, deras egna interna dokument. Och t ex vad gäller 9/11, man behöver ju vara Einstein för att begripa sammanhangen och vem som är skyldig, det förstår en 6-åring med normalbegåvning men inte den hjärntvättade dumdrygkorkade allmänheten som fortsätter att tro på sagan/konspirationsteorin om bin Laden (dvs alla som tror på den är de verkliga konspirationsteoretiker!na!)

  Bin Laden kunde inte få USAs flygförsvar att ligga nere vilket var absolut nödvändigt för attacken att lyckas, en sån order kunde bara ges från USAs högsta ledning. Ok, det är ju för fan fullständigt självklart att de skyldiga måste sökas inom USAs högsta ledning. Och utan 9/11 hade vi t ex inte haft FRA-lagen och övervakningssamhället vi är på väg in i.

  Och hur kan man i decennier vara världens främsta trendsanalytiker och göra korrekta förutsägelser om framtiden år ut och år in om man är en " foliehatt"

  Därför att man inte är en foliehatt utan för att man är mer skärpt, mer insatt och vet mer om hur verkligeheten egentligen fungerar än någon annan. Ok!! Ska det vara så svårt att fatta?

  Du som inte fattar det här, det är inte de som "tror"på NWO (fel uttryck MAN VET -ALLA BEVIS FINNS) som är lite kokko-

  DET ÄR DU!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 15. Tips till NWO Anonym
  Om du verkligen vill att folk, som inte är lika övertygade om NWO existens som du är, ska läsa vad du skriver så är det inte så smart att direkt förolämpa alla dessa att de är idioter, mindre vetande osv.

  Tror att många slutar läsa där, så som jag gjorde.

  SvaraRadera
 16. Det börjar nu stå helt klart att Wikileaks och Assange är fake, ytterliggare en form av falseflag operation som är så vanligt från maktens sida, liksom andra skapade av dess instrument CIA, 9/11, al qaida, klimathysterin mm.

  Hej, jag heter anonym och jag har alltid exakt samma slutsatser som Alex Jones har efter att han har sagt till mig vilka slutsatser jag ska dra.

  Om Alex Jones fått tillgång till dessa läckor så skulle han basunerat ut dem på sin radioshow, om han inte gjorde det vore det något allvarligt fel. Alex jones argument att detta kommer leda till diktatur är rent nonsens, människor väljer själva hur de vill agera på information, vi är inte alla kollektivt tänkande sektmedlemmar som alla Alex Jones anhängare gång på gång visar sig vara. Lär dig se skillnad på information som alex Jones tar fram och hans slutsatser som är i klass med Glenn Beck. Ja Alex Jones påstår att han hatar Glenn Beck, men gång på gång talar han väl om honom och säger att han är det bästa inom massmedia.

  Den som säger att Glenn Beck är det bästa som finns att tillgå inom massmedia visar tydligt att han är i underhållnings branschen. Informationen som Alex Jones förmedlar är sann i flesta fall, men hans slutsatser att informationen visar vad han påstår är endast taget ur hans eget arsle.

  SvaraRadera
 17. a) otroligt korkade
  b) hjärntvättade
  c) agenter för den finansiella eliten eller dess många subgrupper
  d) strutsbeteende
  e) omedveten förträngning av sanningen och verkligheten


  Alla dem här argumenten har du tagit direkt ifrån Alex Jones och hans lärjungar, det är du som är hjärntvättad och har begränsat dig till vad människor är om de inte accepterar Alex Jones kultens slutsatser. Det finns faktiskt många som känner till informationen spm alex Jones tar fram, men de kommer fram till andra slutsatser. Alex Jones information är inget speciellt, han analyserar nyheter i massmedia, vem som helst kan göra det ifrån sitt politiska perspektiv. Alex Jones är eb politisk propaganda show för John Birch Society och för att hylla folk som Ron Paul, precis som Fox News är en propaganda show för att hylla personer som George Bush och Republikanerna.

  Visst Ron Paul är trevligare än George Bush, men de är samma struktur, samma jävla underhållningsmedia som via goda talare och musik och grafik får människor att titta på nyheter som om de vore en spännande actionfilm. Ren dynga med andra ord.

  SvaraRadera
 18. Vad gäller Alex Jones som en del har kommenterat här är min uppfatning att de flesta verkar inte verkligen lyssna till vad han egentligen säger. Jag tycker själv att hans stil kan vara lite vild ibland men informationen och analyserna är bland de bästa som finns att tillgå.

  Jag tror man lyssnar kanske för fragmentariskt vilket gör att man lätt misstolkar honom och får en skev uppfattning om vad han egentligen presenterar. Jag tycker han har ryggen fri för han upprepar ständigt:

  tro inte på det jag säger men gör din egen research för att bekräfta att det är sant.

  Och jag tror att det är just detta som gör att hans supportrar är så starka, de har själva kunnat bekräfta att det är sant. De är alltså näppeligen några sektmedlemmar, snarare raka motsatsen.

  Man ska heller inte glömma bort att se programmet och hans filmer som en helhet vad gäller information och analys. Hans gäster är dessutom ofta av absolut världsklass med imponerande track records. Det är svårt att någon annanstans få så mycket vederhäftig information samlade på en plats och dessutom ligger Alex ofta steget före och drar i gång stora media händelser som sen följs upp över hela världen. Om någon kan tipsa mig om det finns fler av deh här kalibern är jag väldigt tacksam men än så länge har jag inte kunnat hitta något bättre.

  Efter att ha studerat ekonomi, politik, vetenskap och allt alternativt under många år måste jag säga att Alex har den skarpaste analysen och en av de bästa track records i hela världen. Han har gång på gång förutsagt saker som sedan inträffat.

  Det enda, förutom hans lite jobbiga stil ibland, är att han ibland ser så långt in i framtiden och drar ut sådana konsekvenser men pratar om det som om det ska hända snart och kan därmed lura lyssnaren som inte är så insatt och förstår att ta detta med moderation.

  Jag har dock lärt mig detta rörande vad han säger och han har inte fel men kan missförstås, om inte utvecklingen mot NWO ändras eller stoppas så kommer det han pratar om att bli verklighet. Men jag kan förstå att en del lyssnare, speciellt om de bara lyssnar ngn enstaka gång blir chokade och tycker att han överdriver.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.