2011-02-18

Den förste Facebook-partiledaren?

Det har väckt uppmärksamhet att (s) ordförande i Stockholms län, Mikael Damberg, låtit antyda på Facebook att han kan tänka sig bli partiledare.

Modernt och käckt så det förslår. Speciellt för att komma från en av Perssons Pojkar. (Samtidigt som Reinfeldt uppenbart ogillar det "kaos" som internet och bloggarna har tillfört den politiska processen.)

Återstår att se om Damberg kommer att få något förnyelsemandat. Eller om även han blir fackets och traditionalisternas gisslan.

Det är också möjligt att SSU:s falangism nu tar steget in i moderpartiet. Med Damberg som ledare för högerfalangen och hans gamle antagonist Luciano Astudillo som ledare för vänsterrebellerna.

Makthavare | SR | SvD | DNAftonbladet | Expressen

Ladbrokes ger 5,5 gånger pengarna och Unibet 3,5 om Damberg ror ledarkapet i hamn.

10 kommentarer:

  1. Betonghäck goes internet, nästa lika spännande som Bildts bloggande. :)

    SvaraRadera
  2. De e ju iaf en man.

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas på Nalin Pekgul så att sossarna kan komma under 30% i nästa val.

    SvaraRadera
  4. Jag ger 10 gånger pengarna på att nästa valfråga kommer att bli dom krav på muslimer att avsäga sig sin egen kultur om dom ska bo i Sverige som drivits av den europeiska fascismen och som nu anmamats fullt utav den europeiska högern.


    Det kommer också att bli det definitiva sållet som sållar bort dom fascister som rubricerar sig liberaler.

    SvaraRadera
  5. Tack för länken till din recension av boken om Reinfeldt.

    Det förklarar ju varför han valde en moraltant istället för en juridiskt kunnig person som justitieminister.

    SvaraRadera
  6. Nåja. Det var ju den högervridna delen av socialdemokratin som gav oss den fria elmarknaden.

    Tack så jävla mycket.

    Reinfeldt ogillar nog inte bloggarna per se, utan bara att de får den betydelse som den får som brukar ha rätt...

    SvaraRadera
  7. Här kommer en gratis straffspak rätt upp i krysset:

    Micke rubricerar väl sig själv som liberal, eller hur?

    'nuff said! Cirkeln är sluten. =)

    SvaraRadera
  8. Micke rubricerar väl sig själv som liberal, eller hur?



    Ja jag är liberal och du har deklarerat din liberala preferenser ganska tydligt på det här viset och jag delar dom inte.-Det betyder att nån av oss är på fel spår.Du kan ju höra med släktingarna till nån av dom italienska judar som dog i koncentrationläger hur dom ser på det?



    En objektiv betraktelse ger vid handen att fascismen är betydligt snällare, ja.

    Kolla på Mussolini före han allierade sig med Hitler och sen fick storhetsvansinne (invadera Abessinien!!?? Jävla galning).

    Den ursprungliga Fascismen har enbart demoniserats av Kommunister och Socialister för att de verkligen åstadkom nåt för folket. Och för att Mussolini själv var Kommunist på blaskan Avanti en gång i tiden. Att lämna sanningsrörelsen gör man inte ostraffat.

    Fascismnen hade inga problem med judar i sina led som kommunisterna har. Poeter och diktare hyllas. Se D'Annunzio t.ex. Eller gör inte det förresten. :-)

    Fascismen har inte samma trackrecord på ljusår när som den "snälla" och frihetliga kommunism du hyllar vill ha det till.

    Fascismens historia är misstänksamt okänd bland gemene man. Vad kan det bero på, tro. Vilka har problemformuleringsinitiativet och har haft det i decennier? Jo, socialister och kommunister.



    SvaraRadera
  9. Micke: De skulle säga att du är värsta sorten brunöga som skulle göra allt för att göra din nästa illa eftersom du är genuint elak och är allt annat än liberal!

    SvaraRadera
  10. Håll käften nån gång ditt övergödda överklassfetto, vi vet att du hatar facket Hax, precis som fascisten mussolini, men det är jävligt tröttsamt att läsa din fascistsmörja

    Du är verkligen en falsk profet för det fria samhället, jävla skithög.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.