2011-02-16

Nästa organisation till rakning

GP: Rädda Barnens pengar går till lyx

SvD: Misstänkt stöld i Rädda Barnen

Ju präktigare de är, ju hårdare tycks de falla. Det slår aldrig fel.

10 kommentarer:

 1. Och hur ligger det till med ECPAT?

  SvaraRadera
 2. ECPAT: Med tanke på präktighetsfaktorn så skulle det väl inte vara förvånande om dom ägnade sig åt riktade mord och utpressning...

  SvaraRadera
 3. Skulle tro att det finns en hel del religiösa människor engagerade i ECPAT, många av dem katoliker, kanske t.o.m. avdankade katolska präster. Så rimligen har ECPAT en hel del pedofiler i sin organisation.

  SvaraRadera
 4. Rädda barnen försvarar serietidningscensuren. Detta gör att åtminstone jag aldrig kommer att stödja dem med ord, pengar eller gärning.

  SvaraRadera
 5. Jag väntar fortfarande på en kritisk granskning av Rättvisemärkt/Fairtrade-granskningen från etablerade medier. Mtp präktighetsfaktorn borde de ägna sig åt riktiga hemskheter.

  SvaraRadera
 6. "Så rimligen har ECPAT en hel del pedofiler i sin organisation."

  Ja.

  Det är förvånansvärt ofta så att man upptäcker de riktigt svarta fåren djupt inbäddade i organisationer som officiellt är mest högljudda i sitt kritiserande av en given företeelse.

  Detta har vid flera tillfällen fått mig att misstänka att den närmast morbida fixeringen - hos vissa av de mer hängivna och högljudda kritikerna av det mesta som PP tar sig för - vid att ta alla chanser (befogade eller ej) att peka finger mot minsta antydan till nyansering i barnporrfrågan från PPs håll, snarast indikerar att dessa kritiker nog snarare själv skulle behöva en närmare granskning.

  Det är ju inte särskilt ovanligt, historiskt sett, att de som pekar finger och vrålar högst i en viss riktning oproportionerligt ofta upptäcks vara rotandes i samma syltburk själva.

  (Sen att PP inte propagerar för att göra produktion eller spridning av barnpornografi lagligt, utan istället försöker resonera nyktert kring absurditeterna kring en lagstiftning som angriper informationsinnehav som sådant, väljer ju ovan nämnda kritiker med anhängare konsekvent att bortse från. Stärker inte trovärdigheten i kritiken, direkt. Stärker dock min misstanke att något är lurt hos dem, snarare än hos PP.)

  SvaraRadera
 7. https://www.flashback.org/t1458262

  Om man är nyfiken.

  /B

  SvaraRadera
 8. Rädda Rädda Barnen.
  Släng ut snyltarna!

  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2011/02/radda-radda-barnen.html

  SvaraRadera
 9. Hur ligger det till med The Pirate bay?

  Var är pengarna dom snyltat ihop?

  SvaraRadera
 10. @ Micke

  TPB har inte snyltat ihop några pengar.

  1. Slå upp ordet i en ordbok.
  2. Läs på om TPB.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.