2011-05-29

Swedish Neurotica

Pust! Jag sitter och väntar på att flyga hem efter en sådan där grundlig födelsedagsfest hos en bekant. Jag skall aldrig mer dricka sprit, som man säger.

När jag bläddrar i tidningarna ser jag att cirkusen kring kungens eventuella eskapader fortsätter. Märkligt det där. Man är inte kritisk mot honom för att han uppbär ett ämbete genom arv. Eller för att hela institutionen är odemokratisk. Nej, vad det handlar om är att han sägs ha lajat runt med galanta damer. När blev det ett brott? Hade någon förväntat sig något annat?

Det är som vanligt i Sverige. Om folk för en gångs skull är kritiska mot rätt sak - då är det av fel skäl.

27 kommentarer:

  1. Ja du Hax du kan väl kanske försöka förstå att detta bara är toppen av berget. Dessa kvinnor som vart med kungen är hotade till livet och han har försökt via vänner hyra kriminella krafter att tysta vittnen genom att döda dem. Vapenhandeln som fortsätter via vår kung som högste befälhavare är en annan. medier gör som alltid de spinner nyheterna. Läs Corruptios blog istället. Det börjar bli tjatigt att försöka få dig att förstå vad som försiggår i världen eftersom du ser allt genom dina snäva ideologiska glasögon. Men visst fortsätt så om du vill.

    SvaraRadera
  2. http://corruptio.blog.com/

    SvaraRadera
  3. Åklagare Leif Görts lägger ned utredning mot Milan Sevo för att skydda kung Carl Gustaf!
    http://corruptio.blog.com/2011/05/28/aklagare-leif-gorts-lagger-ned-utredning-mot-milan-sevo-for-att-skydda-kung-carl-gustaf/

    Kungahuset vill inte att Milan Sevos bok skall få mer uppmärksamhet

    Det är ingen tvekan om varför skurk-åklagaren Leif Görts lägger ned utredningen mot Milan Sevo. Det handlar om att skydda kungen och hans pedofilvänner. Kungahuset vill inte ha mer negativa skriverier, det är inte bra för kungens affärer och drottning Silvias teater kring “rädda barnen”. I boken kring Gudfadern (Milan Sevo), vilken Nuri Kino skrivit, finns besvärande uppgifter för Carl XVI Gustaf och hans pedofilvänner. Åklagare Leif Görts beslut är inget annat än ett politiskt drag för att skydda kungens renomé.

    SvaraRadera
  4. http://corruptio.blog.com/files/2011/05/Leif-Gorts-Milan-Sevo-Helikopterranet-Carl-XVI-Gustaf.jpeg

    SvaraRadera
  5. Anders Lettström och Jonas Almström – Kungens målvakter
    http://corruptio.blog.com/2011/05/25/anders-lettstrom-och-jonas-almstrom-kungens-malvakter/

    SvaraRadera
  6. Sista desperata handlingen av kungahuset – Brottslingen Tommy Lindström
    http://corruptio.blog.com/2011/05/23/sista-desperata-handlingen-av-kungahuset-brottslingen-tommy-lindstrom/

    Först SÄPO, sedan Tommy Lindström, därefter Milan Sevo… och nu Tommy Lindström igen

    Tommy Lindström begick flera grova brott under sin tid som rikspolischef i brottssyndikatet Polismyndigheten. Han fick sparken för att ha gjort fulaffärer med stulen konst. Comeback genom TV3 Efterlyst som kriminal-expert och nu är Tommy “Räven” Lindström kungahusets springpojke pga att SÄPO blivit avslöjade som pedofil-hjälpare och har därför dragit sig tillbaka med svansen mellan benen. Men lägg märke till SÄPO´s förtäckta kampanj “glöm att vi gjorde om samma sak som vid Geijeraffären“.

    SvaraRadera
  7. Adam Kokesh Discusses Jefferson Protest - Pre-Beating
    http://www.youtube.com/watch?v=v03Y9Jn71P8

    SvaraRadera
  8. Soran diggar kungen som kan göra vad han vill
    http://www.youtube.com/watch?v=3ZSxAIqEYLA

    nöjesmedia är hjärndöd men dem belyser att kungen faktiskt kan skjuta journalister om han vill.

    SvaraRadera
  9. Anonym: *Snark* ZZZzzzz.....

    SvaraRadera
  10. @anonym: "Load up your bullets, shoot me through the head, you as from where you're standind, you must think im dead".

    /Konny me röret

    SvaraRadera
  11. Jag är speciell för jag har ett mellanrum mellan A och N i mitt namn A nonym. Detta mellanrum symboliserar mellanrummet av tomhet som jag tänker med, dvs inte alls. Ja jag får betalt av att skriva min dynga här och är fascist. Åh vad skönt att få berätta detta, nu lättade en sten från mitt korrupta hjärta.

    SvaraRadera
  12. Anonym: *Snark* ZZZzzzz.....

    Förrädare som dig förlorar alltid i slutändan sluta lek om du inte är beredd att ta emot allvaret. Din ryggradslösa lilla jävla fjant. Kungen är uppenbart en jävla torsk och har vänner som sysslar med mordplaner och ansvarig för vapenhandeln som vår högst rankande militär. Han vet vad han gör. Dessutom finns det pedofilanklagelser emot kungen och hans vänner.

    SvaraRadera
  13. Ha ha! Helt absurt med alla anonyma kommentarer nu! Maste vara nytt rekord.

    SvaraRadera
  14. Alltså, visst är det en hel del som blir sura över det här med hororna. Men betalandet av kriminella för att fixa bort bilderna är det som fick folk att lacka ur ordentligt.

    SvaraRadera
  15. Verkar som att det har blivit ok att sparka på kungahuset nu det senaste året och då ska plötsligt all skit fram på en gång oavsett vad det handlar om, och troligtvis har vi inte sett den sista "skandalen". Om jag hänger med i medielogiken i det här landet så är den största risken för kungen just nu om det kommer fram att kungen eventuellt skulle ha knarkat någon gång på 70-talet. Då är det förmodligen tack och adjö med monarkin för all framtid.

    Å andra sidan finns det en grej som skulle kunna rädda honom oxå. Om han kom ut som bög och berättade att han sprungit runt och varit otrogen för att han inte lycktats kuva sin verkliga sexuella läggning. Då skulle samma mediepersonligheter som nu kräver hans avgång att hylla honom som den första kungen som självmant valt att komma ut och kungen skulle återigen kunna sitta säkert på sin tron.

    SvaraRadera
  16. Mediavänstern, i synnerhet den på Bonniers, satsar sedan ett par år tillbaka stenhårt och oblygt på att uppnå ett av sina delmål: Att baxa upp Victoria på tronen. Därmed skulle den svenska monarkins dagar definitivt vara räknade (som ju var tanken med sossarnas nya successionsordning), och ytterligare en tradition, institution, nationssymbol och kulturarvedel nedbruten och pissad på.

    Huruvida arbetet utföres genom någorlunda relevant (om än felaktig) argumentation kring de monarkistiska principerna eller genom slipprigt och insinuant skitsnack om helt ovidkommande trams är egalt för mediavänstern. Ändamålet helgar medlen.

    SvaraRadera
  17. Jag håller med dig Hax om att det är av fel anledningar, men genom att Kungen har begått moralbrott kan man nu lyfta andra (läs: relevanta) problem med kungahuset på ett bättre sätt. Lite som fiendens fiende ibland är ens vän.

    SvaraRadera
  18. Adam Kokesh first interview after arrest
    http://www.youtube.com/watch?v=LQcmlBV6mYQ

    SvaraRadera
  19. Mediavänstern, i synnerhet den på Bonniers,

    Ännu en jävla högerlögn. Mediavänstern är exempelvis Johan Ehrenberg som har tidningen ETC. ETC är en av de få tidningarna som kritiserar Bonniers via hundratals artiklar tullskillnad från SVD.

    Det är uppenbart att du är Sverigedemokrat och det som irriterar mig med alla Sverigedemokrater är att de inte kan någonting ens om sin egen nations historia eller hur media fungerar. DN stoppar alla vänstermedier att få komma fram, de spottar på vänsterpartiet så fort de kommer åt.

    Korkade rasister som dig ska man bara pissa på, det är det enda du är värd.

    SvaraRadera
  20. På Sigtuna samlas ju arvingarna till snobbgräddan och beteendet blir därefter. Att grabbarna håller ihop, anordnar fester med kaffeflickor och kör lite inhyrd stripp borde inte förvåna någon. Antagligen det minst uppseendeväckande dom gjort. Att kungen är med är svårt att klandra. Han har inte världens starkaste personlighet. Kan knappast stå emot grupptryck. Tjabo är ju glad för att få vara med. Inget konstigt med det. Så är många av oss. Och det där med moral och etik är det lite si och så med.Alla vet att i verkligheten så är det elfte budet som gäller. "Du skola inte åka fast".

    Förövrigt anser jag att monarkin bör avskaffas.

    SvaraRadera
  21. På Sigtuna samlas ju arvingarna till snobbgräddan och beteendet blir därefter. Att grabbarna håller ihop, anordnar fester med kaffeflickor och kör lite inhyrd stripp borde inte förvåna någon. Antagligen det minst uppseendeväckande dom gjort. Att kungen är med är svårt att klandra. Han har inte världens starkaste personlighet. Kan knappast stå emot grupptryck. Tjabo är ju glad för att få vara med. Inget konstigt med det. Så är många av oss. Och det där med moral och etik är det lite si och så med.Alla vet att i verkligheten så är det elfte budet som gäller. "Du skola inte åka fast".

    ...Men det slutar inte där. Man tog kontakt med kriminella krafter för att tysta vittnen, flera vittnen vill vara anonyma och kungahuset visar ingen respekt för källskyddet utan påstår att man måste avslöja källor om de ska uppfattas som trovärdiga. Vi talar om ett kungahus som är inblandat i politik i allra högsta grad och som är ett stort hot emot samhällets rättsstat.

    Säpo har varit närvarande och medvetna om att kungen köper horor och skyddat honom. Alla vet att Camilla Henemark inte var kungens älskare, hon var kungens lyxluder och hon har talat om att säpo närvarade vid deras möten. Vår säkerhetspolis har alltså skyddat kungen när han begår brott och förmodligen är de inblandade i att utföra hot emot medborgare som vill avslöja detta.

    Att Camilla Henemark påstått att hon var kungens älskare beropr på att hon inte vill bli hittad dödad i sin lägenhet. Camilla Henemark har varit deprimerad och talat öppet om självmordstankar, så att arrangera ett mord som ser ut som ett självmord på henne vore ganska enkelt.

    Sen har vi pedofilanklagelserna och vapenhandeln där kungen tycks ha varit aktiv.

    SvaraRadera
  22. Camilla Henemark har erkänt att hon inte har några problem med att prostituera sig. Den som tror att hon var kungens älskare istället för kungens hora är en jävla svennebanan idiot. Camilla Henemark var som sagt i en ekonmomisk kris under den tiden hon knullade kungen (för pengar).

    "Jag skulle kunna sälja min kropp"
    Camilla Henemark tycker att prostitution är helt okej om hon hamnar i ekonomisk kris
    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article10406720.ab

    SvaraRadera
  23. Din analys stämmer om man enbart bläddrar i gammelmedierna, HAX. Dock tycker jag att många bloggar har rätt fokus på frågan (konstitutionen), respektive "icke-frågan" (sexaffärerna). I mitt eget inlägg om saken anser jag att kritiken mot kungahuset kommer för sent; "skandalerna" borde inte ha varit den utlösande faktorn för kritiken mot monarkin.

    http://peterharold.wordpress.com/2011/05/26/kungakritiken-kommer-forsent/

    Sedan kan man inte utesluta att det avslöjade hemlighetsmakeriet med anledning av de påstådda sexaffärerna är symptom på någonting som är ännu mer ruttet i kungahuset.

    SvaraRadera
  24. Camilla Henemark: "Jag funderade på självmord"
    http://www.expressen.se/noje/extra/1.2130115/camilla-henemark-jag-funderade-pa-sjalvmord


    ...som sagt Camilla Henemark har berättat för oss att hon var kungens privata lyxhora, men skrev om det till att hon va hans älskare för att skydda honom och sitt eget liv.

    Tommy Lindström fd rikskrim polis har också försökt skydda kungen. Detta anses vara en fråga om rikets säkerhet eftersom kungen kan avslöja hur rutten vår polis är.

    SvaraRadera
  25. Lasse Berghagen for president!

    SvaraRadera
  26. Peter Gren: Med fiender som dig behöver monarkin inga vänner.

    SvaraRadera
  27. Peter Gren: Med fiender som dig behöver monarkin inga vänner.

    ...Ja du klarar ju inte av att bemöta sakligt vad som är fel i det jag skriver så pissa ner dig jävla monarkist. För det vet jag att du är.

    Monarkin sitter kvar på grund av mesjävlar som dig

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.