2011-09-27

Finanskrisen: Reality Check


[Direktlänk]

19 kommentarer:

 1. 'We don't really care that much how they are going to fix the economy and the whole situation - our job is to make money from them'

  Classy guy.

  SvaraRadera
 2. Mollemand: He is only telling the truth. There isnt anyone but the politicians who actually care about how they are going to fix this. And the politicians really cant do anything about it at all.

  Trying to fix it with your own money would only lead to your own financial ruin.

  SvaraRadera
 3. Så skönt att höra någon äntligen säga det.

  SvaraRadera
 4. Hur kan jag som småsparare spekulera i en grekisk betalningsinställelse?

  SvaraRadera
 5. Jo så är det, the chaos is coming.


  PI postar en youtubefilm med Nigel Farage:
  http://politisktinkorrekt.info/2011/09/27/farage-och-euron/

  SvaraRadera
 6. småsparare

  Det var väl inte så mycket Greklan som att kurserna sjunker över hela banan just nu.

  Man kan tjäna pengar på en sjunkande aktiekurs genom att låna någons aktier - sälja dem - vänta tills de sjunker och sedan köpa tillbaka dem.

  SvaraRadera
 7. http://theyesmen.org/

  Hela världen verkar ha blivit lurade av "The yes men", igen.

  SvaraRadera
 8. Det är inte ofta dom kommer upp till ytan och visar sig, hajarna, dom som skiter i orsaker och konsekvenser och bara tänker på pengar. Krig, vapen, elfenben, katastrofer, kursfall, konkurser, listan är oändlig över dom "möjligheter" som finns. Klart som fan dom snortar kola för att slippa känna efter.

  SvaraRadera
 9. Ställ alla frågor om vilka som ska betala till Svenskt näringsliv Timbro och Moderaterna.

  SvaraRadera
 10. Hur kan jag som småsparare spekulera i en grekisk betalningsinställelse?
  -----------------------------------
  Genom att bete sig som en skithög liksom alla andra som spekularar i andras olycka.

  Det är ett val man har.

  SvaraRadera
 11. @Anonym 22:43 27/9:
  Om han är en av the yesmen har han byggt sitt cover som trader rätt väl, iaf sedan 2010 om man skall tro hans twitterflöde. Det där med Yesmen är förmodligen smutskastning, och om han luras så kanske du kan förklara vad i det han säger som en trader inte skulle kunna tycka i så fall?
  /J

  SvaraRadera
 12. Bra att läsa detta också dock:
  http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/8792829/BBC-financial-expert-Alessio-Rastani-Im-an-attention-seeker-not-a-trader.html

  /Stefan

  SvaraRadera
 13. Micke: Grekerna hade också ett val. Hade inte valt så usla politiker och ställt orimliga krav på löner, välfärd, konsumtion osv hade jag som småsparare inte drabbats av en finanskris. De förtjänar all skit de kan få.

  SvaraRadera
 14. Man kan också läsa detta:
  http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2011/09_september/27/statement.shtml

  SvaraRadera
 15. Att han säger att han är en attention seeker är väl snarast ett tecken på hur ärlig han är med att han ser nyhetsinslaget som ett sätt att göra reklam för sig och sina föreläsningar? Visst, han kan vara en bluff, men det är långt ifrån säkert, och eftersom han har rätt, inte superrelevant om han skulle vara det

  SvaraRadera
 16. Hur skall vi göra för att få alla eurostater att bli som grekland? Det är väl det enda rätta i det läge som vi nu befinner oss i, eller?

  Varför kämpa emot strömmen när man kan ligga på en strand o sippa ouzo?

  SvaraRadera
 17. "Det där med Yesmen är förmodligen smutskastning, och om han luras så kanske du kan förklara vad i det han säger som en trader inte skulle kunna tycka i så fall?"

  Han har spekulerat i ytterligare ras, så han tar tillfället i akt och vill få fler att få igång farten på den.

  SvaraRadera
 18. Är han månne ras-ist?

  Hur som helst. Allt är lugnt, finns inget att oroa sig för...vi kan bara hoppas...The Fall of the Dollar - The Death of Fiat Currency

  SvaraRadera
 19. Micke: Grekerna hade också ett val. Hade inte valt så usla politiker och ställt orimliga krav på löner, välfärd, konsumtion osv hade jag som småsparare inte drabbats av en finanskris. De förtjänar all skit de kan få.
  -------------------------
  Ja det var synd att Grekland inte uppfattade svenska sektliberalers jubel över att Island och Irland anammade "det enda rätta sättet" .  Att det är ni som i er patetiska självgodhet som inte grundar sig i något alls som förtjänar skit står utom allt tvivel.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.