2011-10-12

Bill Bailey on Belgium

Kloka ord, som vanligt... ;-)

(Tipstack: @the_louie på Twitter)

2 kommentarer:

  1. Tänk om klokhet vore det som drev den här världen framåt.

    All mänsklig utveckling avseende välstånd och vetenskapliga och affärsmässiga framgångar har ju skett trots alla regeringars försök att profitera på dem.

    Tänk var vi hade befunnit oss om alla hade gjort som Belgien...struntat i eller förbjudit centralmakter att etablera sig.

    Nä, befria kapitalismen och förbjud alla politiska entreprenörer och släpp fram alla marknadsentreprenörer.

    Politiska entreprenörer profiterar enbart på folks skattepengar för att deras affärsidé inte klarar sig på den fria marknaden. De gör inget annat än förstör ryktet för det dom har fräckheten att kalla "kapitalismens natur".

    Kolla bara på Obamas Solyndraskandal (hans jobbskaparlöfte inför valet) som vi inte fått höra ett ord om i de "tunga medierna". Det är pinsamt.

    SvaraRadera
  2. När lögner som beskrivs i den här artikeln, The Truth About The Robber Barons, tillåts fritt (oemotsagt) föras fram av socialister och marknadsföras som exempel på Kapitalismens natur är det inte konstigt att världen befinner sig i den ekonomiska och politiska gödselstack som den gör idag.

    You Can Keep The Change!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.