2011-11-07

Lite ideologisk skolning...


[Direktlänk]

I dag har varit en sådan där vansinnig dag på jobbet. Ni som röstade (pp) i EU-valet har fått utdelning. Nu ökar vi, på alla fronter. ;-)

Jag har syndat svårt och bloggat för magert under dagen. Och nu tänker jag falla framstupa i bingen. Så jag nöjer mig för kvällen med att lägga upp lite frihetlig ideologisk skolning, för behövande. (Länktack: Figge)

När du går upp i morgon bitti, har solen redan lyst över Peking i sju timmar, som vi sa i min ungdom...

À demain.

8 kommentarer:

  1. Vi som röstade PP har redan fått utdelning så många gånger om för den lilla rösten. Med tanke på vad en ledamot gjort där nere så kan man lätt börja småskratta när man kommer ihåg de där olyckskorparna som sade att en ledamot i sig inte var vatten värd. :-)

    SvaraRadera
  2. Ökänd folkpartist vill förbjuda löntagares fackförening att äga och vill ha hjälp av företagens fackförening att stoppa detta ägande så att företag och banker får monopol på att ackumulera ekonomisk makt.
    -----------------------------


    http://www.dn.se/debatt/vara-pensioner-far-inte-bli-instrument-i-fackets-hander

    SvaraRadera
  3. Finns ingen som förstår vad frihet är idag med mindre än att de får sig itutat att det är en fet kapitalist eller stort företagskonglomerat som "betalat sin rättvisda del" och därmed förser dem med försörjningsmedel från omfördelningsmaffian.

    SvaraRadera
  4. Du skiljer dig inte från dom när du hyllar Mussolini.

    Det är ett problem för dig.

    SvaraRadera
  5. Dags för en pirat-pressrelease?

    Handelsministern Ewa Björling (M) kräver svar om avlyssning förkunnar DN idag, och har därför kallat in telekombranschen: Ericsson, Telia m.fl. till samtal.

    Problemet är ju bara att det är EU och USA som driver fram de här möjligheterna. Det är EU och USA som kräver att det ska gå att avlyssna, och snart kommer blockeringen också.

    Det är dessa regeringars krav som gör att funktionen att lyssna av överhuvudtaget finns i nya digitala kommunikationssystem. När det är gjort, så är det lätt för länder som Kina och Iran att trycka på en knapp och vips så får man både avlyssning och blockering serverad.

    Om EU och USA bestämde sig för att inte lyssna av allt och alla - att inte hindra människor från att kommunicera, då skulle inte systemen heller vara konstruerade så att det gick. Det kräver nämligen extra ansträngning för att det ska gå. Ettor och nollor ska ju på något vis kopieras och sändas både till mottagare och avlyssnare. Det gör sig inte av sig självt. Det är inte som på den gamla goda tiden när man satte en metallnypa på kopplingsplinten i telestationen och sen kunde man lyssna av tant Agda.

    Om våra västerländska regimer slutar att avlyssna, så kommer Iran inte heller att kunna göra det. Om inte leverantörerna var tvungna att bygga in den här funktionen för att få sälja i väst, så skulle de inte lägga två strån i kors för att åstadkomma detta för Irans och andra diktaturers skull.

    Utom möjligen kinesiska Huawei då.

    SvaraRadera
  6. Att göra rätt för sig står inte speciellt högt i kurs idag om man läser svenska individförnekande vänster- och kommunistfascistiska bloggar. ;-)

    SvaraRadera
  7. Socialism är att konsten att göra politik av personliga tillkortakommanden, avundsjuka.

    ... är den politiska konsten att upprepa lögner om den "kapitalistiska" och (små)borgerliga verkligheten så ofta att den till slut uppfattas som en sanning.

    ... är att bli försörjd av staten.

    ... är att förneka den självrespekt man får som anställd och skattebetalare.

    ... är att vilja slippa ta ansvar för nånting, till och med sitt eget liv.

    ... är att bli fråntagen sin lön och tvingas bevittna hur omfördelningsmaffian självgott missbrukar dessa pengar i solidaritetens namn på allt annat än de grundläggande angelägenheter den oxå vansköter (kompiskapitalism).

    ... är påtvingad Jämlikhet utan frihet. [Frihet är Jämlikhet för massorna].

    ... förstår inte att jämlikhet är rätten att vara olika.

    ... har en massa planer och idéer om vad som bör göras med andras pengar.

    ... har än i denna dag inte lärt sig förutsättningarna för sin frihet, alltså vart pengarna kommer ifrån och hur resurser som behövs för välståndet fortsatta existens skapas.

    ... står för en djupgående misstro mot ekonomiskt självständiga och politiskt oberoende, fria individers egna förmågor.

    ... är rädsla.

    ... är osäkerhet.

    ... är omognad.

    ... är relativism.

    ... är skrämselpolitik.

    ... är den politiska manifesteringen av djupgående misantropi.

    SvaraRadera
  8. Du skjuter mygg med luftvärnskanon e/LD. vi vet redan vilket elände dom står. frasmakeri är det enda de bra på.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.