2011-11-22

Till bröders hjälp...

Sossarna backar för moderaterna – och säger nu plötsligt nej till ökad insyn i partibidragen.

Moderaterna lyfter på hatten och går med på ökat partistöd – det vill säga skattepengar som (s) kommer att vara i stort behov av, om de gör ett kalkonval 2014.

Vi håller om varandra...

Expressen

9 kommentarer:

  1. Så går det till när det går till... Undrar vem som kom på idén först bara....

    SvaraRadera
  2. De vill väl alla skall med, i få del av kakan som vissa bolag delar med sig för få slimmade partibidrag, poster och befattningar med mera.

    SvaraRadera
  3. Fridolin kom på iden att koppla ihop dom två frågorna som inte har med varann att göra och han behöver visa att han står i opposition åt bägge håll.

    Sen håller jag med sossarna om att det är bättre ifall moderaterna redovisar dom pengar dom får för att utföra saker från särintressen frivilligt.

    Sossarna och övriga partier klarar ju av det.

    Och:
    Piratpartiet får också skattepengar.

    SvaraRadera
  4. Dom badar bastu och plaskar i källarbassängen på Mynttorget tillsammans allihop. Det spelar ingen roll om de är ideologiska motståndare. Har man sett rövskägget på varandra har man automatiskt en hållhake på varandra som förbrödrar.

    SvaraRadera
  5. Såsarna kommer att göra ett kalkonval om man får tro Dick Erixon som ser vänsterregering efter vänsterregering tappa greppet ute i europa (EU). Och Sverige är väl med i EU så oddsen ser rtätt bra ut. Varför skall vi vara sämre än övriga EU på att ha teknokratiska fascistregeringar (det gäller att förekomma istället för att förekommas)? Vi brukar ju trumfa allt EU gör och när det passar oss så varför inte i fråga om detta då också?

    Och ser man krasst på det hela, vem kan låta bli att ge Borg förnyat förtroende när vi blickar ut över det ekonomiskt kaotiska socialist-EU där den überstatliga finansfabriken verkar ha fått larvfötter.

    SvaraRadera
  6. Det här inlägget fick mig att tänka på vad en gammal kompis sa för ett tag sen. Till saken hör att han är en rätt extrem vänsteranarkist och han sa ordagrant:

    - Vet du, jag läser Henrik Alexandersson's blog varenda djävla dag. Och vet du varför? För han är den enda vettiga rösten i en helt sjuk värld. Fatta! Han är Libertarian och ordförande för Frihetsfronten, vi ska vara fiender men vi är på samma sida. Och vet du varför? Jo för alla andra har gått och blivit fascister.

    SvaraRadera
  7. @Rasmus

    "Me against my brother, my brother and i against our uncle..."

    Vilket F.ö. sammanfattar hur S&M håller varandra om ryggen så snart de uppfattar det gemensamma hotet att någon utomstående får ta sig en titt i deras egen påse.

    Som jag förutsätter att de väl har rent mjöl i?

    SvaraRadera
  8. Den som föreställer sig att sossarna med dom skitsiffror dom för tillfället
    har gör dealar med moderaterena p.g.a partibidragen ger begreppet haverism en klar och tydlig innebörd.


    Symptomatiskt är också att ert fokus läggs på att sossarna vill att moderaterna frivilligt väljer att redovisa sina bidrag på samma sätt som andra partiet OCH INTE på att ert moderparti moderaterna vägrar redovisa vilka som som betalar dom för vad.

    Sossehatet går före allt.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.