2011-12-20

Dagens ACTA-diskussion

Dagens möte med Europaparlamentets juridiska utskott, JURI, livestreamas och kan hittas här.

Gissningsvis kommer diskussionen om ACTA upp framåt 11-12-tiden, då voteringarna bör vara över. Föredragningslistan och mötesdokument hittar du här.

3 kommentarer:

 1. Tack för att ni orkar fortsätta med detta otacksamma jobb. Man blir mörkrädd när man tänker på vad som kommer att hända efter nästa EU-val. Piratpartiet blev ju bara en dagslända, så efter nästa val kommer vi bara skicka dit ett gäng Socialmoderater (exakt vilka partifärger de kommer att ha spelar ingen roll) som villigt röstar för vilken skit som helst som EU-byråkraterna hittar på. Och då informationskällor "på insidan" som denna inte kommer att finnas längre så kommer vi inte ha en aning om vad som verkligen händer i Bryssel. Det är sannerligen en mörk framtid som väntar oss.

  SvaraRadera
 2. Som du säger J, så kommer svenska PP kanske inte komma in i nästa val, men återigen så är det inte omöjligt att vi lyckas igen. Men vi kan vara ganska säkra på att Piratpartister från övriga Europa KOMMER att komma in.

  Jag skulle t.ex. bli förvånad om inte Tyskarna får in några representanter. Sen återstår ju frågan om de klarar av att hålla samma standard som Engström och HAX.

  SvaraRadera
 3. Det finns väl all anledning att tänka längre än partipolitiken.

  Alla de som hotar vår frihet bygger institutioner, vars enda uppgift är att föra opinion mot frihet och för mer inlåsning.

  På samma sätt är det ju med ACTA. Det ska bildas en ACTA-institution där alltså skattebetalarnas pengar ska gå till ännu ett särintresse.

  Var är frihetsinstitutet?

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.