2012-03-29

Juholts nya jobb


Frågan om vad Juholt skall hitta på i framtiden har svävat runt ett tag.

Enligt envisa, men ännu obekräftade, rykten här i Bryssel är svaret det mest förutsägbara av alla: Håkan Juholt har nu börjat sin kampanj för att bli invald i Europaparlamentet 2014.

Hmmm... Detta är ingen jävla elefantkyrkogård!

Europaparlamentet är EU:s folkvalda organ. Här stiftas lagar som drabbar 500 miljoner människor. Sådant skall tas på allvar. Europaparlamentet är ingen avstjälpningsplats för politiker som ingen vet var de skall dumpa.

Med Juholt på valsedeln kommer (s) för övrigt bara att markera att de inte bryr sig om EU-valet. Sosseväljarna kommer att stanna hemma.

18 kommentarer:

  1. "Europaparlamentet är ingen avstjälpningsplats för politiker som ingen vet var de skall dumpa."

    Varför inte, parlamentet blir ju överkört eller utmanövererade av kommissionen varje gång det är viktiga saker som behandlas...!?

    SvaraRadera
  2. Förstanamn för sossarna på valsedeln till euvalet som tack.

    SvaraRadera
  3. Som sosse undrar jag: förstår ni inte skämt?

    Här har sossarna lagt ned möda, verkligen ansträngt sig, så förstås inte skämtet!

    Ack ja.

    SvaraRadera
  4. "Med Juholt på valsedeln kommer (s) för övrigt bara att markera att de inte bryr sig om EU-valet. Sosseväljarna kommer att stanna hemma. "

    Vilket åtminstone jag - med handen på hjärtat - tackar för.

    Fast personligen tycker jag att den forne (S)-ledaren mest av allt är förtjänt av en ambassadörspost. Om vi nu skall tala om avstjälpningsplatser...

    SvaraRadera
  5. Men ingen vill ha honom hemma...

    SvaraRadera
  6. Än har ju inte Lövden nått upp till samma siffror som Juholt hade innan aftonbladet ljög om bostadsbidragsreglerna. Då hade S gått om M och hade drygt 35% i mätningarna/ Susanna Svensson

    SvaraRadera
  7. Socialdemokraterna tror fortfarande de har ett image-problem. Det har de möjligen också, men framför allt har de problem med världsbilden.

    SvaraRadera
  8. Du bör göra han sällskap.

    SvaraRadera
  9. Så ni dumskallar tror fortfarande på så kallad "höger" "vänster" två "parti":s politik. Beklagar. Trist att se människor så fast i en ideologisk illusion som bara gynnar... tja, vad tror ni.

    SvaraRadera
  10. Det faktum att det verkar ha så stor betydelse för socialdemokraterna vem som är partiledare är för mig ett bevis på visheten i följande citat:

    "Any vanguard revolutionary party based on "democratic centralism" will inevitably revolve around the personality of the central leader"
    (ur boken 'Afghanistan: Mullah, Marx and Mujahid')

    S är kanske inte så revolutionära, men "democratic centralism" passar bra in på dem. Ju mer makt som ska koncentreras centralt desto viktigare blir det vem som sitter i centrum.

    SvaraRadera
  11. Skitbra om sosseväljarna skiter i o rösta i eu valet.. då har vi ännu större chans o knipa fler mandat.. =)

    SvaraRadera
  12. Any vanguard revolutionary party based on "democratic centralism" will inevitably revolve around the personality of the central leader

    ----------------------------------

    Any vanguard fascist party based on "free market " will inevitably revolve around the personality of the central leader

    Reagan, Thatcher, Pinochet, Deng Xiaoping etc etc etc...



    e/LD sa...

    Fniss!

    30 mars, 2012 10:28
    ---------------------------
    Som fascist så har du inte så mycket att flina om i frågan om vikten av styrning från eliter.

    SvaraRadera
  13. Alliansen kommer att förlora nästa val, sossarna vinner, och så är vi tillbaka på ruta ett. Det hela känns ganska meningslöst.

    Jag tror helt ärligt att alliansen hade folkets mandat för en mer borgerlig/liberal politik - något som de misslyckats med kapitalt. De första de gjorde var att höja tobaksskatten...och på den vägen är det.

    Lite tragiskt. Och en fullkomlig seger för sossarna, som inte ens behöver sitta vid makten för att kunna genomföra sin politik.

    SvaraRadera
  14. Hihihi. Det var ingen utsaga, det var ett fniss.

    Stoppa in nerverna under huden.

    //Hälsningar till det ideologibefriade, omnignällande politiska neutrumet.

    SvaraRadera
  15. Lite tragiskt. Och en fullkomlig seger för sossarna, som inte ens behöver sitta vid makten för att kunna genomföra sin politik.
    -----------------------
    Korporativism och socialism är inte samma sak

    SvaraRadera
  16. Har inte varit nära att rösta på sossarna och kommer aldrig... Vänta nu! Skämtet EU har en valsedel värd namnet? Tror på jordskredsseger.

    SvaraRadera
  17. "Korporativism och socialism är inte samma sak" ... för det har allas vår gnällpotentat bestämt. Socialister älskar den fascistiska korporativismen. I Sverige stavas den Saltsjöbadsanda, men det har du väl förträngt.

    Vill du se in i framtiden? >>>>> ...

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.