2012-03-29

Där gick Tolgfors...

Vad var det jag sa?

Men Reinfeldt sitter kvar. På högen av dumpade medarbetare.

17 kommentarer:

 1. Plötsligt känner man doften av avgång. Det är väl något slags sammanvägning av intryck. Jag börjar faktiskt bli väldigt bra på att förutsäga avgångar. ;-)

  SvaraRadera
 2. Vilken härva, undrar var läckan kom från. Kan det kanske vara så att det sitter några underbara personer på FRA eller något.

  Tänk sedan när alla övervaknings verktyg politikerna inför för att övervaka oss svenssons slår mot de styrande själva pga att det förmodligen kommer att finnas underbara människor inom dessa organisationer som kommer att läcka uppgifter till media.

  Vi kanske äntligen får veta vilka lobbygrupper som sponsrar de olika partierna då sådant inte går att hålla hemligt längre. Mutor är ju förbjudet men borde inte bidrag från lobby organisationer kunna jämnställas med just mutor, för det finns väl ingen på denna planet som ger bort pengar utan att få någon fördel tillbaka.

  Hoppas att någon nu kommer att läcka något bra om tant gredelin så vi får lite mer smarrigt att läsa om.

  Hax du gör ett kanon jobb, hoppas du orkar fortsätta att informera oss vanliga ang övervakning och dylikt.

  SvaraRadera
 3. one down, four to go (Reinfeldt, Björklund, Bildt samt Ask)

  SvaraRadera
 4. one down, four to go (Reinfeldt, Björklund, Bildt samt Ask)

  SvaraRadera
 5. one down, four to go (Reinfeldt, Björklund, Bildt samt Ask)

  SvaraRadera
 6. Catharina Elmsäter Svärd har nu ansvar för rikets yttre säkerhet.

  SvaraRadera
 7. Guld att se at Reinfelt bitvis förlorar folk att kasta av kälken till vargflocken.

  Men vart är Micke? han om någon borde ju reagera med hurrarop. Eller är det bara att han helst vill slippa hålla med oss högerfolk offentligt?

  SvaraRadera
 8. Trist att han avgår, anledningen är solklar;
  "Att till varje pris skydda Reinfeldt." [Putte]

  I värsta fall blir han väl Landshövding någonstans...

  Både Bildt och Reinfeldt måste ha varit insyltade i den här affären, bullvanföretag luktar ju Bildt lång väg... Tomhylsan Stollefors är inte slug nog att komma med sådana idéer!

  SvaraRadera
 9. försvarsministern avgår då han blivit hårt ansatt från media.

  stora delar av försvaret har
  lagts ner.

  ...

  SvaraRadera
 10. Betr "Sten Sture Tolgfors, född 17 juli 1966"
  Riksdagspension, hur många år?
  Ev framtida arbetsinkomster läggs i eget bolag, == fortfarande full riksdagspension?
  Kanske startar konsultbolag med spec inriktning mot Saudi-Arabien? Erfarenheter finns ju?
  Framtiden, ekonomiskt sett, verkar tryggad, eller?
  Varför blev jag inte politiker undrar Bo Bengtsson

  SvaraRadera
 11. @Bo Bengtsson

  Någon riksdagspension får inte Tolgfors förrän han slutat i riksdagen.

  Och det är väl inte omöjligt att Tolgfors stannar där nu ett tag för att lyfta de 57000 i månaden som han kommer att få där nu.

  SvaraRadera
 12. Det är närmast rörande hur Tolgfors offrar sig för Reinfeldt. Det påminner om hur han kastade sig mellan kulorna och chefen när Reinfeldt tog över MUF vid slaget i Lycksele.

  Frågan är vad Tolgfors gör nu? Kommer han att vara stoisk, på ett sådant där japanskt sätt? Eller kommer han att ikläda sig rollen som sviken trotjänare?

  Det skulle vara lätt att känna sig bitter, i hans situation.

  SvaraRadera
 13. Sluta avgå!

  Den enkla utvägen är för lätt...

  http://bit.ly/GYBN5Y

  SvaraRadera
 14. Nu har Reinfeldt kastat bort ännu en av sina trognaste anhängare på soptippen som en använd skurtrasa.

  Alla moderata politiker bör noga notera detta. För Den Store Ledaren är ni bara förbrukningsvaror som kan offras när som helst och kastas på sophögen.

  Inför Reinfeldt är vi alla bara fluglortar.

  Att det skulle finnas frispråkiga politiker med en egen maktbas som (Göteborgaren Göran Johansoon inom S) är helt otänkbar inom det nymoderata (M)aktpartiet.

  Underkastelse och blind lydnad inför de senaste åsiktskasten från Den Store Ledaren är ett minikrav. Har du tur kanske du inte blir slängd på sophögen.

  Som Reinfeldt sagt: moderaterna måste ständigt vara i rörelse (vilket översätter till principlöshet och ständigt taktiserande positionsbyte).

  SvaraRadera
 15. Men vart är Micke?
  ---------------------
  Jag är här och jag undrar varför den viktigaste och bussigaste av alla samarbetspartners i kriget mot Irak helt plötsligt är en avskyvärd diktatur?  Skitkonstigt, men det är väl där man ska börja leta efter hur man legitimerat affärerna inför sig själva oavsett när det gällt sossar eller moderater.

  Bra att regeringen krymper.Den får ändå inte jobba efter valet utan man kan återgå till att återigen driva långsiktig valkampanj som går ut på att korporativism är liberalism.

  SvaraRadera
 16. Jag tror borgarna har lättare för att omsätta sina medarbetare för att de har lättare att hitta riktiga jobb ute i verkligheten efteråt.

  Sossar och vänsterpolitiker ... och vattenmeloner har svårt med den biten, därför biter de sig fast med näbbar o klor i sitt högavlönade, skattefinansierade värv eftersom därefter kommer, liksom bara ... ingenting, mörkret.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.