2012-09-27

Frihetsfronten i kväll: Lundbäck om euro-krisen

På Frihetsfrontens talarkväll i kväll - torsdag 27 september kl 19 - talar ekonomie doktor Mattias Lundbäck om eurokrisen.

Platsen är Ferkens gränd 2, som ligger i Gamla Stan i Stockholm, precis runt hörnet från Skeppsbron - ungefär mitt emellan slussen och slottet.

På talarkvällen kommer öl att finnas att köpa (endast kontanter). Efter taleriet går vi vidare till närbelägen pub.

Välkomna!

6 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/user/bstill3
    En annan kanal om ekonomin om man är libertarian.

    SvaraRadera
  2. Eurokrisen är konskvensen av den högerpolitik som dominerat europa sedan 80 talet och gett bankerna garantier för att dom aldrig ska behöva ta risker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att göra företag bidragsberoende är inte högerpolitik. Eller bör i vart fall inte vara det.

      Radera
    2. Tja det är det som högern åstadkommit sedan 70 talet och då är det högerpolitik.Högern har drivit Europa (och världen) från socialism till korporativism....flåt.....valfrihet.

      Radera
  3. Jag måste säga att jag tycker att det är direkt osmakligt att hålla en hate-session mot Ja-sidan i kampanjen dagen före deras ledande företrädare Johnny Munkhammar begravdes. Mattias har visat mycket dåligt omdöme. Mattias var klok när han arbetade för Alliansen och jag trodde inte han skulle sänka sig till sådant. Där förlorade jag allt förtroende för honom.

    SvaraRadera
  4. Johan H,

    ge dig! Jag tror att Johnny inte hade haft det minsta emot det. Inte blir Johnny mer levande om det ställs in.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.