2012-09-26

Nya nazister? Vilken jävla dum idé!


Så här i Tintin-affärens kölvatten kan det vara värt att kolla in hur den verkliga rasismen ser ut i Sverige.

Expo har intervjuat två kommunalt förtroendevalda som har lämnat Sverigedemokraterna och istället gått med i nazistiska Svenskarnas parti.
"Sverigedemokraterna har behandlat mig som luft. Så nu har jag valt att byta parti, men jag vet inte vad Svenskarnas parti står för, säger Lars-Erik Karlsson, fullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna."
OK, det är ett nazistiskt parti. Vad är sådana kända för?
"Judehatet har jag aldrig förstått. Hatar de judar är det inte ett parti för mig. Vad har judar gjort? Hotet mot oss är islam, deras mål är att ta över världen."
Aha, det gäller att ha rätt foliehatt. Karlssons kollega Sven-Olov Svensson har sin tolkning...
"Jag har inte tagit ställning till judarna. Jag vet inte om de har gjort något dumt. Men har de gjort det, då jävlar."
Såpass! Han har också sina demokratiska föredömen klara för sig...
"Jag har varit i främlingslegionen, där var de hårda pojkarna och där kan man säga att det rådde demokrati."
Ja, jösses. Militära organisationer i allmänhet och Främlingslegionen i synnerhet är nog inte vad jag skulle förknippa med deltagande demokrati.

Och så där håller det på. Karlsson levererar minnesvärda citat som att "På ett sätt var det synd att självmordsbombaren i Stockholm misslyckades." Han tycks alltså mena att det var synd att ett antal julhandlande svenskar inte sprängdes i luften. Nationalismen tar sig allt märkligare uttryck.

Där har ni den svenska rasismen. Ge dom här människorna en timma var i tv - på bästa sändningstid. Då skulle (sd) åka ur riksdagen så det visslar om det. (Även sverigedemokrater som är kvar i sitt parti, har ett visst mörkt underhållningsvärde.)

Herrefolket har talat. I rest my case.

50 kommentarer:

  1. Nej nu får det vara nog, avslutar min läsning här.
    Tack för ett par bra inlägg under tiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. förstår dig, det var de oseriösa och ständigt återkommande angreppen på SD som drev mig härifrån också.
      Vet inte varför jag brydde mig om att logga in här igen, henrikalexandersson.se känns bara mer och mer inaktuell. Vill jag hitta information ur en libertariansk synvinkel på svenska så finns ju Friatider.se numera.

      Radera
    2. Bra om libertarianer håller rent från fascister och nazister och identifierar dom försök från dessa håll att tvätta ren den bruna skiten genom att klä sig i blått.

      Radera
  2. Så länge att de militära organisationer tjänar sina demokratiska institutioner ser jag inget problem.

    Jag vil inte ha ett militär eller ett brandkår, där medlemmarna under pågående insats plötsligt beslutar att "Hörru, vi får lige diskutera den här taktikken innan vi går vidare".

    SvaraRadera
  3. Att försöka tiga ihjäl NPLS-anhanget (National-Patriot-Liberal-Socialisterna [Jimmie Åkesson, 2011]). Var nog den mest korkade strategin som media/politiker någonsin haft inför ett val.

    Det absolut bästa för Svensk politik är att låta de här tokstollarna komma till tals så mycket som möjligt så att folk verkligen fattar vad de står för, sedan kan en kritisk granskning av övriga politiker och deras dårskap återupptas så att vi får lite balans i politiken.

    Men-men, vi har de politiker vi förtjänar...

    SvaraRadera
  4. Nu var inte frågan om huruvida det militära skall fungera som ett demokratiskt grupparbete eller ej. (Det skall det inte.)

    Grejen var att killen framhöll Främlingslegionen som ett demokratiskt föredöme.

    SvaraRadera
  5. Å andra sidan skulle en timme med textad predikning från södermalmsmoskén ge SD egen majoritet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte vilken Moské som är den ledande i Sverige men idén att sända deras predikningar på Svt24 med textning på svenska vore briljant för integrationen.

      Radera
    2. Briljant var det när ledarklicken i SD åkte båt på Östersjön och sjöng nazisånger och hyllade mordet på Olof Palme. Väldigt bra för förståelsen av svensk fascism.

      Radera
  6. Anonym 12:29 - varför inte både-och? Fundamentalism som fundamentalism..

    SvaraRadera
  7. Jag skulle vilja påstå att om vi framhäver tokstollar i olika partier så hade inget parti blivit valt.
    Ex:
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fanimej bästa idén på länge... än bättre om folk gjorde det mot sina egna partifränder också... så det blir lite konkurrens inifrån, och även politikerna upptäcker att deras förehavanden får konsekvenser. :)

      Radera
  8. Levi Klausen igen? Verkligen? Att du bara orkar.

    SvaraRadera
  9. Säkerligen kunde en partispecifik uthängning av debiler ha den effekt du efterfågar HAX. Men det vore en ytterst oärlig taktik.

    Kommunpolitiker är ju välkända för vilka stolpskott de ofta är.
    Idioter som representerar partierna i kommunerna är inte ett problem enbart för SD om man säger så...
    Det måste ju HAX trots allt vara medveten om, sitt förblindande hat för SD till trots.

    Men det är ju inget som media och expo bryr sig så särskilt mycket om att belysa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sant så sant - i min kommun är SD inte direkt någon större fara, utan stolpskotten verkar vara hela högen oavsett vilken bokstavskombination de sätter inom paranteser efter sitt namn.

      Radera
    2. Andelen idioter bland kommunalpolitikerna i det KLICKSTYRDA nazipartiet är bevisligen EXTREM och kan inte förklaras på något annat sätt än att partiet är just klickstyrt.

      Radera
  10. Jag bor i Hisings Backa i Göteborg.

    Jag ser problemen med den invandringspolitik vi för just nu på nära håll.

    Jag känner flera invandrare i grannskapet som säger att de tänker rösta på SD i nästa val.

    När vi har en integrationsminister som ser yngre ut än de flesta ensamkommande flyktingbarn och senaste budet är 30 000 nya somalier via anhöriginvandring så förstår jag dem faktiskt väldigt väl.

    Att det finns flera medlemmar i SD där hissen inte går hela vägen upp är för övrigt inte en nyhet, jag tror att detsamma är sant för de flesta partier.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Problemet är inte SD:s beskrivning av invandringspolitiken. Av de åtta partierna i riksdagen är det SD som bäst beskriver hur det ser ut.
      Felet med SD är deras lösningar.

      Radera
    2. SDs lösning är en kraftigt minskad invandring tills man kommit tillrätta med de problem som redan uppstått.
      Förstår inte vad som är så fel med det, vanligt sunt förnuft.
      Precis som man stänger av vattnet innan man försöker laga läckan.

      Radera
    3. SD´s lösning är enligt partiprogrammet en tvingande monokultur. D.v.s i praktiken diktatur.

      Radera
    4. Jonas V ser det alltså inte som ett problem att SD har rasbiologi inskrivet i sitt partiprogram när man hävdar att grunden för deras idfevärld är att vi alla har en (av vetenskapen helt okänd) substans som formar vår kulturella identitet och som utgör grunden till varför vi ska ha monokultur.

      Det är lösningen på denna problemformulering som är utmaningen`?

      Radera
    5. Inte tvingande, uppmuntrande. Då de inser att homogena nationer fungerar mycket bättre än heterogena.
      Men det viktigaste är inte vad politiker tycker om homogenitet/heterogenitet. Det viktiga är att de kraftigt begränsar invandringen så att den ful naturliga assimilieringen av invandrare in i majoritetssamhället kan ske.
      Som det håller på nu kan det bara gå mot ett håll, balkanisering.

      Radera
    6. En monokultur är en monokultur oavsett om dess ramar definieras av islamister eller av er nazister. Vi pissar både på er och på dom.

      Radera
  11. Tossiga lokalpolitiker har vi gott om, det är inte bara SD och MP som dominerar heller;
    http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1664&blogg=56539

    *Suck!* Jag säger det igen, vi har de politiker vi förtjänar...

    SvaraRadera
  12. Det är alltid dom extrema som utmärker sig men i fallet med de andra partierna göms det undan oftare. Framförallt melonpartiets bravader eftersom en stor del av journalisterna röstar just på MP.

    Något alla borde fundera på innan de ropar rasist är varför vi satsar många miljoner på invandrare medan våra skolor förfaller och sjuksköterskor är överarbetade. Är man rasist om man vill sköta om sitt hus? Det skulle vara bra om piratpartister skulle släppa sitt oresonliga hat mot SD. Sköt om informationspolitiken. Det är erat bord.

    SvaraRadera
  13. Den enda rimliga reaktionen på skändningen av vår profet Tintin är förstås att några bibliotekarier iförda Gudrun Sjödén-kreationer tillsammans med ett gäng taniga inrökta serinördar från Södermalm och Horace Engdahl i spetsen åker ut till valfri förort med några dunkar bensin, bränner ett gäng bilar, kastar sten på killarna med hoodies och pitbulls på torget och erbjuder en ansenlig summa från Seriefrämjandet till den som fixar Miri.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är på. Tid & plats?

      Radera
    2. Endast nazister och extrema islamister uppmanar till mord på meningsmotståndare på det sätt som anonym 2:50 ovan gör. I Sverige består parlamentet av 5 procent av dessa hatprofeter och inga av dessa fem procent utgörs av extrema islamister.

      Detta tydliggör VILKET det största hotet är.

      Radera
    3. Jag kan ana en viss ironi i inlägget av anonym 10:56.
      Det kan inte vara så att skribenten ville belysa det faktum att INGEN NÅGONSIN kommer att göra det? Men att många företrädare för islam har betydligt lättare att ta till hot, våld och förföljelse...

      Googla på SARKASM ditt bajsnödiga puck-mongo!

      Radera
    4. Dom nazifittor som styr ditt tänkande är ett större hot mot demokratin i Sverige än vad någon islamist kan vara som en konskevens av att dom har 5 procent av plasterna i parlamentet medan islamister har noll procent.

      Radera
    5. Det är ni "antirasister" som inbillar er att någon skulle säga emot. Jag tycker exakt likadant som du, ändå så röstar jag på SD.

      Det är en ytterst liten del av Sveriges befolkning som hyser något större agg, emot den skötsamma delen av invandrarna, de som ärligt försöker jobba och sköter sig.

      Varför väljer ni ständigt att argumentera emot dessa betydelselösa extremt nationalistiska människor. Ni låter en liten klump idioter, föra talan för alla de svenskar som inte är för en ökad invandring.

      Radera
    6. Anonym 17:17: Ingen styr mitt tänkande.

      M, FP, C, S, MP och V tävlar alla om islams gunst. Senast ska de få ha böneutrop i Stockholm och alla somalier ska få ta hit hela släkten. Trots att de går rakt in i bidragsberoende i majoriteten av fallen.
      Så de har inflytande och ganska många fler % än SD.

      Det som sker är vidrigt, det är sparkrav på varenda ålderdomshem, det råder bostadsbrist och det är svårt att få jobb. Gamlingarna går i skitiga blöjor, dom som råkar vara lite krångliga att mata får dö i näringsbrist eftersom man inte har tillräckligt med personal, samtidigt slösas det pengar på invandrare som inte ens kan uppfostra sina egna ungar till att inte springa runt på gatorna och slåss.

      Radera


  14. Det är inte så jävla komplicerat.
    Man är nazist om man röstar på nazistpartier och SD är ett nazistparti.
    Man kan inte skriva om historien för att 5 procent nazister ska slippa yrseln när dom på en och samma gång
    äger att dom respekterar (för att dom är pk åt ena hållet) och hatar (för att dom är pk åt andra hållet) invandrare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha, är man också då nazist om man ser att 3st bicmac&co inte räcker till 300 personer?

      Är man rasist för att man tycker att djiboutier inte ska kunna låtsas vara somalier för att få uppehållstillstånd för att komma hit o leva på bidrag när det finns sönderskjutna syrier och tvååriga småflickor som behöver de platserna bättre??

      Är man nazist för att man ser och hör att skolan inte har tillräckligt med pengar, sjukvården inte har tillräckligt med pengar, äldre som betalt skatt här i hela sitt liv inte har råd att köpa medicin när de väl är pensionärer??!

      Är man rasist för att man ser att både invandrare och svenskar går utan jobb?? Vem fixar jobb till alla arbetslösa invandrare när vi inte ens kan ge de som är födda här ett jobb?

      Kan nån förklara detta för mig utan att komma skrikandes om rasister och nazister eller breivikare?


      Radera
    2. Förutom att man på ett personligt plan sett hur pensionärer, sjukvården och skolan m.m. går på knäna. Men vi ska bara fylla på med tusentals lågutbildade människor som dessutom inte uppskattar vår kultur och yttrandefrihet (rensar ut Tintin)!? Och dessutom ofta går direkt till bidragsberoende efter de fått uppehållstillstånd.

      Var växer Ullenhags pengaträd?

      Vart tar skattepengarna vägen? Jo, ner i politikernas och byråkraternas slukhål - omfördelning, subventioner, "satsningar", vindmöllor vars turbiner kostar för varje varv de snurrar, konferensfester i Rio, "kamp" mot marknaden, bidrag, folkomflyttningar. Listan kan göras hur lång som helst. Och som detta inte vore nog vill de ha rösträtt för barn, vita hustak, "hen"-reform och könskvotering, medborgarlön, ökat politikerinflytande, planekonomi och mindre marknad, mer inflation, mindre konsumtion men ökad befolkning, snabbtåg i Tornedalen, SUV:ar åt sig själva och cykelbanor åt alla andra, grön rapsdiesel, samt ekologiska tomatodlingar i Vitabergsparken åt 40tusen nybyggare.
      .
      Man kan tycka vad man vill om invandrare, men det är nog främst dags att granska
      det politiska vansinnet.

      Radera
    3. j
      Ja du är en obildad nazist.Det framgår tydligt och klart.

      Radera
    4. Bra att du tog upp alla dina argument i ditt svar.

      Radera
    5. Mina argument för att du är en obildad nazist har du själv redan radat upp.Varför skulle jag göra annat än att sammanfatta?

      Radera
    6. Haha! Väx upp för fan o kom in i matchen din jävla halvfigur!

      Radera
    7. Du är obildad.Du är nazist och du har berättat det för oss. Vad finns det att debattera?

      Hur du ska bli normal?

      Radera
    8. Tja, vi kan ju diskutera din syltrygg Micke!?
      Nämn tid o plats din lilla mask!
      Så kan vi jämföra doktorsavhandlingar...

      Radera
    9. Jag beklagar, men det finns inget debattklimat som tillåter diskussion. De två lägren som finns interagerar i stort sett aldrig med varandra, allt är polariserat. Antingen är du på vår sida annars är du rasistnazistbreivik alt. kulturvänstermarxist. Diskussion sker inom den egna gruppen och utmynnar i ryggdunkande och idisslande. De kan aldrig mötas som det ser ut nu. Jag har ingen lösning i alla fall.

      Radera
    10. Nazister ska hålla sig på Avpixlat eller hos Robsten där dom kan ägna sig åt att relativisera Breivik eller den rasbiologi som står inskriven i deras klickstyrda riksdagspartis stadgar.

      Radera
    11. "Jag har ingen lösning i alla fall"


      Ett sätt vore om du klarare att ta ställning för det ena eller det andra. Det kan inte vara så jävla svårt.

      Antingen gillar man en rörelse som har sin historiska grund i industriellt massmord på judar eller så gör man det inte.

      Radera
    12. Du kör med rasistnazistbreivik-argumentet. Tungt. En intellektuell gigant har talat. Buga inför Mickes överdånighet. Har du frågor? Micke har svaret. Du är nazist/idiot om du inte håller med. Bra va?

      Micke du skulle bli integrationsminister hehe...

      Radera
    13. Dessutom, det är ju din idol J-M Barroso som numer flyger under mottot "Ett Europa! En befolkning! En ledare!"

      Den som nämnde't klämde't brukar det heta...


      Radera

    14. Jaha det är idioten som vill bli knullad av Farrage....

      Radera
    15. Haha Det är ju du Micke som gärna har Barroso's feta röv på sitt anlete. Micke's favvo är som bekant att lapa stjärt på kommunister och federalister...

      Välkommen till Mickes sandlåda där vi kastar kattbajs på varann! :-)
      Se upp för flygande skit!

      Radera
  15. Micke har börjat skriva under anonym flagg haha!
    Välkommen till de anonyma Micke!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.