2012-09-03

Lustiga huset

För ett par år sedan störtade delar av taket i sessionssalen i Europaparlamentet i Strasbourg in.

I dag när vi kom till jobbet i Bryssel visade det sig att delar av fastigheten är avspärrad - eftersom taket i sessionssalen här riskerar att störta in.

Vilken tur att Europaparlamentet har en tredje, dyr och fin sessionssal i Luxemburg som aldrig används...

7 kommentarer:

  1. Det är ett tecken... ;-)

    SvaraRadera
  2. Men för fan alltså! Kan verkligen inte de trekvarts tusen *valda* människorna där nere sätta stopp för denna fullständiga idioti?

    Det är ju som om svenska riksdagen skulle flytta mellan Stockholm och Göteborg varje månad -- för att någon gång dessemellan landa i Malmö. Inte ens svenska politiker är ju så stolliga. I alla fall inte på hemmaplan...

    SvaraRadera
  3. Det blir bara häftigare och häftigare att betala skatt. Varje dag läser man om något som får en att känna; fan, jag får verkligen glädje för mina skattekronor.

    Bara sen igår har jag fått reda på att Ask har lärt sig facebooka och politikerna har 3st fiiina byggnader att vara i trots att de bara behöver en. Omväxling förnöjer ju.
    Det är inte bara häftigt, jag är stolt och glad över att få betala en av världens högsta skatter - så att våra stackars politiker inte ska behöva gå i trasiga paltor och äta bark på personalfesten.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. @Bjorn Felten

    Det skulle i så fall bara vara riksdagsförvaltningen som skulle ligga i Malmö...

    SvaraRadera
  6. Det enda EU-parlamentariker är rädda för är att himlen skall falla ned över deras huvuden.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.