2012-10-25

Medeltida

Regeringen har nu lämnat sitt godkännande till giftemål mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Kan man inte släppa ut de där stackars människorna i verkligheten och låta dem leva sina liv som de vill, utan att behöva fråga någon om lov?

8 kommentarer:

 1. De får lämna buren när som helst. Det är faktiskt bara att säga upp sig.

  SvaraRadera
 2. Just det. Eftersom Madde är potentiell tronföljare måste regeringen godkänna så att hon inte gifter sig med ett fientligt lands tronföljare, och därmed indirekt lämnar över kungadömet till att bli ett lydrike under detta land. Exempelvis Tsaren, eller EU-Kommissionens Kejsare.

  SvaraRadera
 3. Nog för att 'Bernadottarna' inte är lika inavlade som resten av kungahusen i Europa (relativt sätt), men den kognitiva förmågan har nog fått sig en ordentlig bräcka genom tiderna.

  Nä, nog för att jag hållit med dig annars HAX men i det här fallet är det nog bäst att det finns någon som ser till att det inte blir för tokigt, trots att "våra kära" folkvalda knappast tillhör de normalbegåvade heller utan snarare första standardavvikelsen (åt fel håll!).

  SvaraRadera
 4. Den ryska och franska politiska klassen företräder folket på alla plan sedan man under sina respektive revolutioner mördat dom viktigate företrädarna för och tsar och kungadömet.


  Därför kan man hävda att man i Frankrike och Ryssland är friare än i Sverige.

  Därför bör man bli republikan. För frihetebs skull.

  All makt åt den politiska klassen.Även den historiskt representativa så att det blir lite lättare att skriva om historien när det behövs för den poltiska klassens eget (och därmed alla andras) bästa.

  Flytta Reinfeld till Slottet och Björklund till Drottningholm.

  SvaraRadera
 5. Men du som libertarian borde väl inte ha någonting emot att arbetsgivaren fullständigt dikterar villkoren för anställningen?
  Som någon sa; passar det inte kan de ju säga upp sig...

  för övrigt var det länge sedan du kraxade något om "klimatbluffen" ;)
  /Richard

  SvaraRadera
 6. Jaså Micke är ett troll, ja det borde jag ju förstått för länge sedan.

  SvaraRadera
 7. Det jag avskyr mest med monarkin är svassandet för den som Vilhelm Moberg påpekade. T o m en anti-monarkist som Birgitta Ohlsson blev alldeles fjantig när Estelle föddes.
  Har hatat det här sedan barnsben.

  SvaraRadera
 8. Är inget synd om dem. Ciggen är fri att avsäga sig prinsesstitel, tronföljarrättigheter och apanage och leva fri i NY om hon vill. Då behöver hon inte be om lov för att gifta sig heller.

  -Rob S

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.