2013-05-05

Dagens ungdom...

Ibland funderar jag på att skaffa mig ett liv igen. Jag menar, det händer ju saker i populärkulturen.

Den kreativa höjden på mycket av det som framförs och görs rockvideos av i dag är av så oerhört mycket större kreativ höjd än när jag var ung. [Länk»]

Det är nästan så att jag funderar på att leta fram en skrynklig linnekostym, en panamahatt, en promenadkäpp – och ge mig ut i klubbsvängen igen.

Tritnaha!

3 kommentarer:

  1. En jävla bra idé HAX. Tänk om du råkar dra igång något trevligt, gärna generationsöverskridande.

    Tror man skall satsa på sådant och skippa piratpartipropaganda. Bäst är nog att skita i hur det går för partier.

    SvaraRadera
  2. Bryssel borde nog kika mer på Die Antwoord, det tror jag vore ett bra recept för en mer utlevande och liberal värld. Risken är förstås att det blir tvärtom tyvärr :(

    SvaraRadera
  3. Ursäkta mig Henrik.
    Om du nu känner för det så vad f-n väntar du då på?
    Det är bara att kasta av sig det oket som vå¨rt materiella samhälle har påtvingat oss och ge efter för sin önskan.
    Om du tänker efter så upptäcker du ganska snart att det enda du riskerar är materiellt samtidigt som det öppnar dörrar för nya erfarenheter.
    Och dina erfarenhehter kan, i motsats till det maetriella ingen människa i världen ta i från dig.
    Att vi dessutom lever i ett samhälle som har en materiell utveckling som i längden är ohållbar borde bara detta tala för att någon av oss måste börja revidera vår livsstil och varför då inte gå i täten.
    Sedan jag flyttade till Christianina och fick ett annat perspektiv på vår jakt på materiell lycka så har jag upptäckt att livet blir både bättre och lyckligare om vi sänker vår levnasstatus.
    Men det krävdes att jag brände alla broar bakom mig så att jag inte kunde ta ett kliv tillbaka när jag fick de motgångar som man trots allt utsätts för när man byter livsstil.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.