2013-06-19

Vilken jävla attityd...


Jag utgår från att det är någon som försöker vara lustig. Men att se sådana här skyltar i Europaparlamentet... Man kan aldrig vara helt säker på om det är på riktigt.

90 kommentarer:

 1. Det har ju från flera håll redan föreslagits Nürnbergrättegångar mot klimatskeptiker.

  http://reason.com/archives/2006/10/23/scientific-nuremberg-trials

  Klimatforskning liksom genusvetenskap är som resultat av forskningens politisering, våra dagars frenologer och rasbiologer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har för all del även föreslagits dödsstraff på de som accepterar forskningsmajoritetens åsikt om global uppvärmning. T ex skrev journalisten Delingpole "The climate alarmist industry has some very tough questions to answer: preferably in the defendant's dock in a court of law, before a judge wearing a black cap." (svart hätta används bara vid dödsstraff).

   Radera
  2. "The death penalty has now been abolished in England and Wales, but the black cap is still part of a judge's official regalia, and as such it is still carried into the High Court by each sitting judge when full ceremonial dress is called for."

   Vidare säger ditt Delingpole-citat ingenting om "de som accepterar forskningsmajoritetens åsikt". Det står uttryckligen "The climate alarmist industry", alltå skrämselmånglarna som profiterar på allmänhetens okunnighet och vidskepelse.

   På Sveriges största blogg inom genren miljö och klimat, www.klimatupplysningen.se, kan du uppdatera dig om var vetenskapsläget befinner sig idag.

   Bl.a. har empiriska observationer från Erbe-satelliten visat att den positiva återkoppling som klimatmodellerarna hypotetiskt har antagit för att få fram sina domedagsprofetior INTE existerar i vår fysiska verklighet.

   Radera
  3. Tobias, det var ett krystat försvar för Delingpole, det är helt uppenbart vad han menar.

   Sveriges största blogg för klimatfrågor må "The Climate Scam" vara, men den drivs av ett gäng personer som inte kan mycket om klimatet och kvaliteten är därefter. Popularitet och kvalitet är tyvärr inte samma sak. Det är definitivt inte något bra ställe att lära sig om hur klimatet fungerar.

   Radera
  4. Inte uppenbart för klimataktivister tydligen:
   http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100210866/an-english-class-for-trolls-professional-offence-takers-and-climate-activists/

   Det garanterat bästa stället att lära sig om klimatet är verkligheten.
   IPCC's variant att låta statstjänstemän förhandla fram vad hypotetiska modeller ska projicera har ju visat sig totalt otillförlitlig. Hide the decline!
   Politiserad vetenskap är motsatsen till vetenskap.

   Radera
  5. TCS, FTW! Thomas trollar och trålar och får inget i nätet. Hahaha ...

   Radera
 2. Jag är skeptisk till klimatet. Det bara blåser och regnar under den korta sommaren. Jag kräver sol och vindstilla!

  /Bashflak

  SvaraRadera
 3. De största klimatskeptikerna som önskar en återgång till medelhavsklimat i Skandinavien som på Barumskvinnans tid, är nog brevbärarna som förfryser fingrar och tår varje vinter.

  SvaraRadera
 4. Klart den är på riktigt. Klimatskeptikerhotet måste tas på allvar liksom den där ryggsäcken som någon glömt brevid bänken. Bägge är antingen livsfarliga eller bara tomma behållare.

  SvaraRadera
 5. Om det hade stått förintelseförnekare hade du reagerat lika dant?

  För argumenten lika övertygande.

  /Richard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanke- och yttrandefrihet någon?

   Radera
  2. Bekväma populära åsikter behöver ingen yttrandefrihet.

   Radera
  3. Och vilka argument finner du övertygande vad det gäller att vi har en "klimatkris"?

   Det enda argumentet jag har hört - efter att ha plöjt hela jvla TAR - är "vi kan inte få modellerna att stämma utan positiv återkoppling från vattenånga".

   Vilket ju förutom att vara ett icke-argument inte ens tar in det faktum att modellerna varken stämmer med varandra eller verkligheten.

   Radera
  4. @ Rikardi
   Vill du på riktigt ha en seriös diskussion om klimatforskning? För i så fall kan vi gärna ha det, även om det här inte är ett särskilt lämpligt forum.

   I så fall vill jag först och främst ha en alternativ falsifierbar teori som förklarar förändringarna i medeltemperaturen. Jag är nämligen så jävla trött på anomaly hunting...

   Men för att svara; det jag finner övertygande är att jorden har ett system (växthuseffekten) som gör att värme ackumuleras på grund av vissa gaser i atmosfären - koldioxid är sedan 1800-talet känd som just en sådan växthusgas - vi släpper ut stora mängder koldioxid.
   Har jag fel i det?

   /Richard

   Radera
  5. Richard: Historiskt sätt har vi i perioder haft betydligt högre koncentrationer av koldioxid i atmosfären. Bevisbördan ligger på de som skriker högst om att vi ska ta alla pengar vi har nu och för några generationer framåt för göra ja lite olika tokiga påhitt sedan vandra in i grottorna igen.

   Radera
  6. Absolut, för ett par miljoner år sedan hade vi det, det är ju samma kol vi släpper ut igen. Men då blev insekterna en meter över vingarna också...

   Bevisen finns ju redan om man bara ser lite förbi sin trygghetszon och confirmation bias.

   Trevlig midsommer
   /Richard

   Radera
 6. Så långt har det behövt gå med den muslimska massinvandringen till Europa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller snarare svenskarnas ökade inflytande med sina intoleranta statsfeministiska och frikyrkopuritanska åsikter.

   Radera
  2. Endast en idiot länkar invandring till klimatskepticism.

   Radera
 7. Så drillas folk(under)medvetandet: Gör ett skämt av det VI inte gillar.
  Det här är kanske "fjärde" vågen?? ;-)

  SvaraRadera
 8. Missa inte chatten som gjordes med Snowden hos The Guardian där han gav svar som: "Being called a traitor by Dick Cheney is the highest honor you can give an American, and the more panicked talk we hear from people like him, Feinstein, and King, the better off we all are. If they had taught a class on how to be the kind of citizen Dick Cheney worries about, I would have finished high school.".

  http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/17/edward-snowden-nsa-files-whistleblower

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är på Guardian man får följa detta. Svensk media har redan passerat detta...

   Radera
  2. Jo men här hemma är det ju bäst för alla om debatten lägger sig....

   Radera
 9. Tobias, bra att du länkade till den "ursäkten". Där framstår ju Delingpole som än mer av en skitstövel där han frossar i fantasier om att mata folk till krokodilerna, sätta dem i elektriska stolen, hänga dem för att med en suck konstatera att det väl inte går och avsluta med "Hanging is far too good for such ineffable toerags.", och han drar även upp framtida Nürnbergrättegångar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han skräder inte på orden i sin lektion i engelska metaforer.

   Å apropå sjuka fantasier:
   http://www.youtube.com/watch?v=FS5CH-Xc0co

   https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1002078_532158383508013_2049983566_n.jpg

   Kom igen när CAGW-skeptikerna har sina egna motsvarigheter till alarmisternas Penti Linkola, Pekka-Eric Auvinen, och James Jay Lee.

   Radera
 10. Klimat(politik)skeptiker är den enda sunda hållningen. Allt annat är tredje-vågen-fascism och anti-demokrati.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ekologism har samma idéhistoriska rötter som nationalism och rasism. Det går en röd tråd bakåt till Götiska förbundet i Sverige som ställde upp en frisk och sund vikingavärld gentemot den västerländska civilisationen och industrialismen.

   http://nyliberal.tripod.com/index-9.html

   Radera
  2. Vad skall vi med vetenskap till när folk som dividendum och Anonym på rent ideologisk basis kan avgöra om global uppvärmning är ett problem eller inte?

   Radera
  3. Hävdar du frenologi och rasbiologi är vetenskap Thomas?

   Radera


  4. Nej han säger att er politiskt religösa tro på kapitalets diktatur inte har större beviskraft i vetenskapliga frågor än den som Lysenko var behjälplig med i Sovjet.

   Radera
  5. Kom med fler ad hominem-argument micketrollet.

   Radera
  6. Anonym, vad har frenologi och rasbiologi med klimatforskning att göra?

   Radera
  7. @ Thomas

   Politiserad forskning.

   Radera
  8. Anonym22 juni, 2013 11:33

   Kom med fler ad hominem-argument micketrollet.
   --------------------------
   Åhh Grisen! ..... det spelar ingen roll vad nån här säger då din sjukdom förhinderar dig att svara med något annat är citat ur wikipedias definitioner av vad du själv ägnat dig åt sedan i höstas.

   Radera
  9. Fler halmgubbar på lager micketrollet?

   Radera
  10. Åhh Grisen! ..... det spelar ingen roll vad nån här säger då din sjukdom förhinderar dig att svara med något annat är citat ur wikipedias definitioner av vad du själv ägnat dig åt sedan i höstas.

   Radera
  11. Börjar halmgubbarna tryta micketrollet?

   Radera
  12. Halmgubbe grisen.......Säg halmgubbe!

   Radera
  13. Mer ad hominem micketrollet?

   Radera


  14. Ditt stalkande har förvandlat dig till en gris.

   Radera
  15. Mer halmdockor micketrollet?

   Radera
 11. Anonym, det har skett en politisering, framförallt för att det finns så starka finansiella och ideologiska intressen som inte kan acceptera det vetenskapliga läget, så precis som med tobakens risker etc så har de dragit igång kampanj efter kampanj för att misskreditera forskarna.

  När det gäller politisering, här har du vad ordföranden i amerikanska kongressens utskott för energi och miljö har att säga om AGW:
  http://www.youtube.com/watch?v=_7h08RDYA5E
  Är det sådana politiker du tänker på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. @ Thomas

   Är det därför det avsätts massor av pengar till att upprätta forskningscentra med uppdrag att forska inte om, men hur CO2 skapar global uppvärmning?

   Radera
  2. @anonym
   Om du inte ens känner till den grundläggande processen vi talar om är det kanske svårt att ha en meningsfull diskussion.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Greenhouse_effect

   /Richard

   Radera
  3. @ Richard

   Det är svårt att ha meningsfulla diskussioner med miljöfundamentalister.

   Radera
  4. Särskilt svårt om man som du inte kan något om saken.

   Radera
  5. Fler ad hominem-påhopp micketrollet?

   Radera
  6. Anomym, vi vet sedan ca 100 år både att och hur CO2 orsakar uppvärmning. Däremot finns det många andra processer i klimatsystemet vi har sämre grepp om och där bedrivs också mycket forskning. När man satsar på forskning är det främst för att studera det man inte vet, inte det man redan vet, förstår du.

   Radera
  7. @ Thomas

   Nej det vet vi inte och speciellt inte om människan orsakar global uppvärmning med co2.

   Radera
  8. Det där är en halmgubbe.

   Radera
  9. Är det därför det avsätts massor av pengar till att upprätta forskningscentra med uppdrag att forska inte om, men hur CO2 skapar global uppvärmning?
   -----------------------------------

   Styrk din halmgubbe.

   Radera
  10. Är du full nu igen micketrollet?

   Radera
  11. Anonym, skilj mellan "vi vet" och "jag vet". Jag tror säkert att du inget vet om hur växthuseffekten fungerar, men det innebär inte att ingen annan gör det.

   Radera
  12. Du tror mycket Thomas.

   Radera
  13. Tror gör man i kyrkan...

   Radera
  14. Om det nu inte är så som vi andra lärde oss på mellanstadiet nämligen; att vi eldar kol som legat bunden i miljontals år så att den bildar koldioxid, vilket är en växthusgas. Och växthuseffekten är en funktion som värmer upp jorden?
   Vad har du för alternativ förklaring till de observerade förändringarna Anonym?

   /Richard

   Radera
  15. @ Richard

   Var det koleldande som var orsak till att vi hade medelhavsklimat i Norden på Barumskvinnans tid?

   Radera
  16. @Richard

   Eftersom uppvärmningen på jorden har skett parallellt med uppvärmning av näraliggande himlakroppar verkar det lite långsökt att beskylla antropogena gaser i jordatmosfären i första hand...

   Denna bilden tycker jag är lite perspektivingivande i sammanhanget:
   http://1.bp.blogspot.com/_i1TacookLSw/TJt7HnVxq6I/AAAAAAAAACA/QBSHC-v_pVo/s1600/sun_earth.jpg

   Radera
  17. @Tobias

   Vad du pysslar med är ignorant anomaly hunting. Har du ens försökt googla svaret på din egen fråga? Om inte är du ju inte uppriktigt intresserad av att informera dig utan troligtvis bara driven av ideologi.

   Det tar tio sekunder att hitta fullt rimliga förklaringar. Om det vore solen som orsakade uppvärmningen borde alla planeter hettas upp, vilket de inte gör. Dessutom studerar vi solen rätt noggrant och den har inte ökat sin utstålning på drygt femtio år.
   http://www.mps.mpg.de/en/projekte/sun-climate/
   http://www.pmodwrc.ch/pmod.php?topic=tsi/composite/SolarConstant
   https://en.wikipedia.org/wiki/File:Climate_Change_Attribution.png

   Så kommer du ta till dig av den nya kunskapen du fått eller genast flytta målstolparna och hoppa till något annat lika oinformerat trams du läst på någon blog?
   /Richard

   Radera
  18. @ Anonym

   Nej det var det inte. Men berätta för all del gärna mer om det, jag tar gärna till mig av de fakta du har om klimatet här för tiotusen år sedan?

   /Richard

   Radera
  19. Eftersom jag varit en lydig AGW-troende och exempelvis förfasats över USA's motvilja till Kyoto-avtalet så vill jag nog snarare påstå att koldioxidbluffen påverkat min ideologi mer än vad min ideologi påverkat min syn på koldioxid.

   Som ignorant lekman lyckades jag inte tillgodogöra mig din förklaring till varför temperaturen stigit parallellt på andra himlakroppar. Att den inte stiger på alla planeter ter sig inte konstigare för mig än att olika planeter har olika atmosfäriska förutsättningar att reagera med kosmisk strålning.

   http://hol.sagepub.com/content/early/2011/11/28/0959683611427331.abstract?rss=1
   http://arxiv.org/abs/1112.3256
   http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031018212000867
   http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0277379111003039

   En av dina länkar refererade till ERBE-satellitens mätresultat. Känner du till att ERBE-satellitens observationer falsifierat klimatmodellerarnas vilda hypotes om positiv återkoppling från vattenånga? Denna hypotes var en viktig förutsättning för att kunna projicera önskade domedagsscenarier.

   Känner du till att varje ny koldioxidpartikel som tillförs atmosfären har mindre potens som växthusgas än den föregående?

   Känner du till att tidigare samvariation mellan temperatur och koldioxidhalt (Al Gore's stora shownummer) är att höjd koldioxidhalt FÖLJER på stigande temperaturer? Med ett lagg på några hundra år.

   Känner du till att Al Gore investerat tungt i patenträtten(!) till handel med utsläppsrättigheter?

   Känner du till hur framträdande klimatprofiler, som profiterar på hotbilden, försåtligt har fabricerat hockeyklubbsgrafer, selektivt ratat proxydata, trixat med mätdata och sökt dölja temperaturnedgången?

   Känner du till hur IPCC är sammansatt, vad deras tillvägagångssätt och syfte är?

   Jag är rädd att vilka epitet du än ger mig så är mitt förtroende för politiskt beställda forskningsresultat förbrukat.

   Radera

 12. Nej han förstår inte.Det enda han förstår är hur han ska tillämpa olika definitioner av trollande som han läst på wikipedia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du bygga fler halmfigurer micketrollet?

   Radera

 13. Säg halmfigur en gång till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klottra mera micketrollet.

   Radera

 14. Säg halmfigur en gång till.

  Du kan ju säga det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du kladda och vandalisera mer micketrollet?

   Radera
  2. Micke vill att du ska skriva halmgubbe så han kan massera ringmuskeln sin medan han läser HAX blogg. Micketrollet älskar att bli förnedrad av sina medmänniskor på nätet. Så Micke, spetsa öronen och för upp ett finger i anus för om inte anonym bjuder dig så får väl jag hjälpa till;

   micketrollet - den kåtaste halmgubben på the internetz.

   Nu pullar han sitt slappa anus så rövsmöret stänker. Lilla Halmguppen.

   Radera
 15. Jonte heter för det mesta anonym och då kan han klara att skriva epiteten "micketrollet" och ordet "halmgubbe" ibland lättar den bedövning som hans hjärna lider av som en konskevenas av hans psykiska störning och då flashar han till med "anus" och "rövsmör"

  Detta har han ägnat dom senaste 10 månaderna åt.

  En gris, ett troll. Varken mer eller mindre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer halmdockor och ad hominem micketrollet?

   Radera
  2. Noblog heter för det mesta Micke och då kan han klara att skriva epiteten "högern" och ordet "fascist". ibland lättar den bedövning som hans hjärna lider av som en konskevenas av hans psykiska störning och då flashar han till med "gris" och "spamsvin"

   Detta har han ägnat dom senaste 10 månaderna åt.

   En halmgüppe, ett micketroll. Varken mer eller mindre.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 16. Ja Grisen!. Jag citerar gärna ditt senaste inlägg en gång till.
  Ett av dina bästa där du svarar på ditt eget inlägg under ny signatur vilket du brukar göra när du behöver en folkstorm av stöd för ditt skitspammande.

  ----------------------------------------------

  Micke vill att du ska skriva halmgubbe så han kan massera ringmuskeln sin medan han läser HAX blogg. Micketrollet älskar att bli förnedrad av sina medmänniskor på nätet. Så Micke, spetsa öronen och för upp ett finger i anus för om inte anonym bjuder dig så får väl jag hjälpa till;

  micketrollet - den kåtaste halmgubben på the internetz.

  Nu pullar han sitt slappa anus så rövsmöret stänker. Lilla Halmguppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler halmguppar micketrollet?

   Radera
 17. Ja Grisen!. Jag citerar gärna ditt senaste inlägg en gång till.
  Ett av dina bästa där du svarar på ditt eget inlägg under ny signatur vilket du brukar göra när du behöver en folkstorm av stöd för ditt skitspammande.

  ----------------------------------------------

  Micke vill att du ska skriva halmgubbe så han kan massera ringmuskeln sin medan han läser HAX blogg. Micketrollet älskar att bli förnedrad av sina medmänniskor på nätet. Så Micke, spetsa öronen och för upp ett finger i anus för om inte anonym bjuder dig så får väl jag hjälpa till;

  micketrollet - den kåtaste halmgubben på the internetz.

  Nu pullar han sitt slappa anus så rövsmöret stänker. Lilla Halmguppen.

  SvaraRadera
 18. Noblog heter för det mesta Micke och då kan han klara
  --------------------------------------------

  Tre resultat på "noblog henrik alexandersson" Grisjävel.

  Alla tre misstag då jag inte växlat konto.

  Ditt anonyma skitspammande under ständigt nya signaturer är dock inga misstag utan en manifestation av ditt psykiska tillstånd.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer sandlådespammande micketrollet?

   Radera
 19. Den enda sandlådespammamren här är du grisjäveln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du svarade aldrig när jag förut frågade dig om din kvinnosyn micketrollet;

   Hur kommer det sig att hen/genus-krigaren micke kallar motdebattörer på internet för kärringar? Menar du att kvinnor i allmänhet är svaga och ointelligenta eller hur får du ihop det med din påstådda feminismm?

   Det kanske t.o.m. är vi andra som missuppfattat det som en förolämpning, när det egentligen är en komplimang att bli kallad kärring (eller grisen) av micketrollet halmguppe-byggarn.

   Sen blev 2-3 pers en folkstorm micketrollet? Kväk ur dig fler halmdockor nudå ditt lilla pissluder!

   Radera
  2. Mer ad hominem, straw man och Aunt Sally micketrollet?

   Radera
 20. Du är en käring och en gris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler okvädningsord micketrollet?

   Radera
 21. Sen blev 2-3 pers en folkstorm micketrollet?
  -------------------------------
  I ditt fall Grisen? När du visar att du är sinnessjuk
  och stöder dina egna inlägg genom att diskutera med dig själv under olika signaturer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte fler argument än straw man micketrollet?

   Radera
  2. Va inte rädd Mickelina, säg att du pissar o skiter. Säg att du pissar oss i örat.


   Nu så flicka lilla, kom o sitt i fabbos knä så ska jag kalla dig pissluder. Du kan kalla mig Göring.

   Radera
 22. Anonym25 juni, 2013 21:39

  Inte fler argument än straw man micketrollet?
  --------------------------------

  Behövs inte när jag kan citera dig .

  Göring25 juni, 2013 22:39

  Va inte rädd Mickelina, säg att du pissar o skiter. Säg att du pissar oss i örat.


  Nu så flicka lilla, kom o sitt i fabbos knä så ska jag kalla dig pissluder. Du kan kalla mig Göring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara Aunt Sally på lager nu micketrollet?

   Radera


 23. Nej du som Göring duger bra.

  ------------------------------------


  Göring25 juni, 2013 22:39

  Va inte rädd Mickelina, säg att du pissar o skiter. Säg att du pissar oss i örat.


  Nu så flicka lilla, kom o sitt i fabbos knä så ska jag kalla dig pissluder. Du kan kalla mig Göring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget mer än halmgubbeklotter micketrollet?

   Radera
  2. Sjögurkan Gugge28 juni, 2013 22:17

   Micketrollets trollande har nått nya nivåer. Nu re-postar han andras inlägg i brist på eget spamm. Men det är ju också en form av trollande...

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.