2013-09-27

Meddelande till allmänheten...

4 kommentarer:

  1. Nuuuu är det inte många som förstår vad du syftar på eller ens vad du menar. ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag avser alltså inte någon av de som frekvent hänger på din bloggs kommentarsfält, hoppas jag du förstår. Jag menar att det blir en svår tankenöt för de fiskar ibland oss som bara simmar motströms vart fjärde år för att de blivit tillsagda att göra det.

    Alltså, dom som inte har för vana att allt som oftast konfrontera och ifrågasätta den officiella verklighetsberättelsen. Alltför många övergrepp och missgärningar begås och har begåtts genom historien av att alltför många redbara och ärliga människor anser och har ansett att det majoriteten gör (det demokratin beslutar) rättfärdigar ett visst handlande ... mot en allt för stor minoritet. Den dag den "välmenande" korporativa funktionssocialismen, fascismen (välfärdsdemokratin) lär sig konsekvenserna av sitt handlande, den dan har mänskligheten nått långt och tagit ett stort steg mot framtiden och släppt taget om minnena som styr en stor del av politiken än idag. Jag menar minnena från 1900-talets första hälft, mänsklighetens mörkaste och hemskaste årtionden alla kategorier.

    SvaraRadera
  3. Det är ungefär det jag försökt belysa ang. fuldelningen. Ibland ropar stenarna :)

    /Johan

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.