2014-07-28

Glöm inte att anmäla dig till Frihetsfrontens sommarseminarium 22-24/8


Platserna börjar gå åt – så nu är det hög tid att anmäla sig till Frihetsfrontens sommarseminarium 22-24 augusti!

Talarlistan är nu klar...

  • Kareem Amer, egyptisk bloggare som suttit fängslad för hädelse, numera bosatt i Norge, talar om möjligheterna till demokrati i arabvärlden.
  • Amelia Andersdotter, f.d. EU-parlamentariker för Piratpartiet.
  • Sofia Arkestål, riksdagskandidat för C, talar om hur hon skall lyckas vara liberal i riksdagen, när alla andra som försökt har misslyckats.
  • Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och socialdemokratisk debattör, talar om "Socialdemokratin, nyliberalismen, åttiotalet och framtiden".
  • Henrik Malm Lindberg, forskare vid Ratio - Näringslivets Forskningsinstitut, och lärare vid Stockholms universitet, talar om "Socialdemokratins radikalisering och den svenska modellens fall".
  • Peter J Olsson, politisk redaktör på Kvällsposten.
  • Mattias Svensson, liberal författare och debattör, talar om svensk alkoholpolitisk historia.

Liksom förra året så håller vi till på en kollogård en bit norr om Norrtälje.

Här samlas nyliberaler, libertarianer och andra frihetsvänner från Sverige, Norge och flera andra länder för att diskutera politik, ideologi och filosofiska frågor.

Försäkra dig om en plats genom att sätta in deltagaravgiften, 790 kr för studerande och 990 kr för övriga, på plusgiro 449 71 84-4 eller bankgiro 268-5295, betalningsmottagare Nyliberalt Forum. Ange e-postadress för utskick av information. Mat och husrum är inkluderat i priset. Det har varit fullt tidigare år så betala redan nu för att försäkra dig om en plats!

Som vanligt erbjuds: Intressanta anföranden, spännande bekantskaper, bar, bad, god BBQ-mat, frivillig fotboll, musik och hejdlöst festande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer skall vara sakliga och hålla god ton. De skall föra diskussionen framåt - och får gärna vara intressanta, underhållande och intelligenta. Se det som en insändarsida: Kvalitet ökar chansen att kommentarer publiceras.