2014-11-26

Datalagringen: Så blev det...

20 kommentarer:

 1. Men fatta, sjuklövern är bara en samling korrupta skurkar som vet att de håller på att bli avslöjade. Så vad göra? Skaffa data om alla medborgares privatliv och pinsamheter så du kan miskreditera och utpressa de som påpekar att du är en skurk. Och gå med i nato så utländska soldater kan garantera din fortsatta rätt att suga ut sverige?

  Och SD lär väl bli likadana så fort de andra ger upp och släpper fram dem till köttgrytorna på allvar.
  /m2

  SvaraRadera
  Svar
  1. SD är också för datalagringen... Redan innan de fått makt.

   Radera
  2. Visst. Men det var inte det som var min poäng.
   /m2

   Radera
  3. Det jobbiga med SDare är att de på något sätt tror att deras parti inte är ett gäng byråkratvurmande skurkar som vill stjäla våra pengar bara för att de är emot att ge dessa pengar till utlänningar.

   8 klöver är vad vi har i riksdagen, och som det verkade vid valet har vi väl en 9klöver nästa val då de får famöst besök av det vidriga neokomunistiska Fi

   Radera
  4. 16:38:

   Så då är det bättre att låta skiten vara som det är nu då eller? Politiker som stjäl OCH förstör landet, förmodligen för en lång framtid framöver om inget görs åt den oansvariga migrationspolitiken snart.

   Eller menar du att företrädare för typ KLP eller PP aaaaldrig skulle börja roffa penningar om de kom åt maktgrytorna? Alla politiker är människor. Men alla människor är inte politiker... Tror du att maktfullkomliga imperier som fallit genom historien gjort det genom muppigt suicide-lib gnäll?

   Radera
  5. Eller menar du att företrädare för typ KLP eller PP aaaaldrig skulle börja roffa penningar om de kom åt maktgrytorna?
   ---------------------------------------------
   Troligen inte eftersom dom skulle ge den till företag och kapital men det är bättre trots allt än att ge den till människor med er politiska grund.

   Radera
  6. Det jobbiga med SDare är att de på något sätt tror att deras parti inte är ett gäng byråkratvurmande skurkar
   -------------------------------------------------
   Partiets grund ligger idag BARA i att den lilla nomenklatura som styr ALLT i partiet fått smak för privat konsumtion skattepengar. Ingen av dom har en lysande framtid utan skatteförsörjning som politiker.

   Radera
  7. "Partiets grund ligger idag BARA i att den lilla nomenklatura som styr ALLT i partiet fått smak för privat konsumtion skattepengar. Ingen av dom har en lysande framtid utan skatteförsörjning som politiker."

   - Skulle lika gärna kunna vara beskrivningen av valfritt sjuklöverparti. Särskilt M, C, S och V (Dinamarcas taxi resor t.ex..) Stora skillnanden är att SD inte förstör landet på kuppen...

   Radera
 2. "Sossarna vann och Miljöpartiet svek sitt vallöfte" tycker jag är en lysande bra sammanfattning av regeringssamarbetet så här långt.
  /J

  SvaraRadera
 3. Konstigt med en "it-minister", ännu konstigare när man sätter en islamist på den posten :)

  /Johan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett extra val ger ju dock möjligheten att kicka ut talibanen ur regeringen.

   Han har ju inte gjort någon lysande insats hittills om man bortser från alla blinkande röda lampor kring hans förehavanden i den religiösa sfären, både i Sverige och Turkiet. Det första talibanen gjorde var att åka ner och träffa islamister i den turkiska regeringen. Han ville väl äska pengar till de moskéer som Kaplan vill uppföra i varje svensk kommun.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Finns inte mer stöd för att han skulle driva just det i högre grad än det finns stöd för att ni helst skulle tvinga ihop alla invandrare i ghetton innan dom skickades härifrån. Ändå kan man inte låta bli att fundera.

   Radera


  4. http://www.dagenssamhalle.se/debatt/kaplans-islamism-allvarligt-problem-foer-regeringen-11340

   Radera
 4. SD är också för datalagringen... Redan innan de fått makt.
  -------------------------------------------------------
  Ja nazisterna måste ha den som verktyg för att kunna utföra den etniska rensning dom långsiktigt avser att genomföra. Dessutom behöver dom den till att hålla rätt på homosexuella. prostituerade marxister och liberaler och kulturidkare som inte tjänar das reich.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bygg en antifascistisk skyddsmur Micke, om du börjar nu hinner du kanske klart innan det är dags för dig att gräddas som en lussebulle ;)

   Nu kommer snart nazisterna och tar dig!

   Radera
 5. Att klicka i "Avisera mig" vid kommentering visar sig oftast vara ett misstag.

  /Johan

  SvaraRadera
 6. Ja om man lever i villfarelsen att alla andra är nazister så kan det vara störande att bli väckt.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.