2015-01-24

De goda nyheternaBBC Newsnight från Davos, med Hans Rosling. Youtube »

3 kommentarer:

 1. Lustigt att det nu rapporteras i mainstream media om detta, naturligtvis tillrättalagt och som om det inte är konstigt att politiker åker på konferens med bankirer och finansmän, och sen styr över våra liv.
  När alternativmedia uppmärksammade davos och bilderberg möten betraktades som foliehattar för ett par år sedan.
  Bilderberg gruppen fanns officiellt inte enligt mainstream media tills nyligen, folk som nämnde den förlöjligades.
  Det ledde senare till occupy wallstreet, även teaparty rörelsen innan den hijackades av republikanerna.
  Båda förstod att banksystemet är ett privat ponzi scheme och att media är just 'media' alltså medlare mellan makten och folket.

  Leve internet och bitcoin/altcoin, jag köper inte det här nu heller.

  SvaraRadera
 2. Ang innehållet i videon så är det bra nyheter, det enda tråkiga är att vara uppkopplad som automatisk kund på dom här människornas monopol och att dom tror sig kunna bestämma över folk.

  SvaraRadera
 3. Och nu till de DÅLIGA nyheterna:

  http://ledarsidorna.se/2015/01/valdigt-nara-orat/

  Ändrad invandringspolitik i dagens läge kommer inte göra ett jota skillnad. Det politiska systemet är trögt, det kommer strömma in en miljon människor till som har värderingar och kulturer som står väldigt långt ifrån vad som är harmoniskt med det svenska folket och den västerländska demokratin även om politikerna fick upp ögonen idag och satt i samtal i partierna idag.
  Jag hoppas att våra grannländer stänger gränserna. Sverige kan fortfarande göra nytta som ett varnande exempel för resten av Europa.

  Sverige var svenskarnas nationalstat. Och det var allt sverige var. Sverige hade ingen tjusig konstitution, ingen tradition av att skydda principer eller höga ideal (snarare tvärtom). När Sverige nu inte längre är svenskarnas nationalstat så har grunden ryckts bort och allt som finns i stället är fritt fall.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.