2015-01-07

Om att kritisera religion

2 kommentarer:

 1. Gösta Bohman moderat07 januari, 2015 23:01

  Min gissning är att de spontanta massdemonstrationer som under kvällen äger rum i Frankrike, London, Berlin, etc. är "vanliga" människor som går ut och manifesterar. Det finns säkert högerextrema och rasister bland dessa men jag tror att de är en liten minoritet.

  Hur våra topp-politiker agerar de närmaste 24 timmarna kommer att få en enorm inverkan på hur detta förlopp sen utvecklar sig.

  Det är enormt viktigt att denna proteströrelse införlivas och omfamnas av det makthavande etablissemanget.

  Om exempelvis det svenska politiskt korrekta etablissemanget väljer att sväva på målet och/eller försöka skylla terrordådet på de satiriska journalisterna, eller hävda att detta inte har något att göra med urspårad extremistisk islamism, eller hävda att det beror på den "vita" befolkningens inneboende rasism eller något liknande svammmel kommer hela denna våg av vrede att sugas av extremhögern och stärka denna något enormt.

  Löfven, Romson, Fridolin, Wolodarski, Kinberg och de andra kan spela bort korten och skjuta sig själva i foten de kommade 24 timmarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. SR är först ut med freudiansk felsägning:

   “Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats”
   "Vidare uppger Petrén att tidningen “attackerat med nidbilder”"

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.