2016-08-05

EU – en självmordssekt


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Det mest anmärkningsvärda är att det i princip inte finns några liberala, allmänborgerliga eller socialdemokratiska krafter som fångar upp folkets EU-kritik och försöker reformera unionen. Man lämnar walk over till ytterkantspartier, nationalister, protektionister och frihetens fiender."

3 kommentarer:

  1. En hemlig plan som läckt och slagit ned som en bomb i Polen (fast förstås inte i svenska "tala-är-silver-tiga-är-guld"-media): att överföra all EU-makt från Bryssel till Berlin och Paris samtidigt frånta alla medlemsstater rätten att ha en egen armé, ett eget rättssystem, ett eget skattesystem och en egen centralbank. Och inte ett ljud om detta i vår statstelevision eller i övriga media. Varför? Och just detta med tvång. Vad tyder det på? Demokrati? Knappast. Jag blir alltmer rädd. Och allt detta inträffar parallellt med ökat terrorhot, oro i Turkiet, utanför Kinas kust, i Ukraina. Jag menar när smäller det? Och varför agerar Hollande och Merkel som de gör? Sker det självständigt eller är de marionetter - för vad i så fall?


    http://www.express.co.uk/news/politics/683739/EU-referendum-German-French-European-superstate-Brexit

    SvaraRadera
  2. EU kräver att UK betalar £20B innan de går med på att släppa ut dem.
    http://www.express.co.uk/news/uk/697009/EU-European-Union-Brexit-bill-referendum-20-billion

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.