2016-11-11

Sällsynt – självkritik till vänsterDet finns faktiskt vissa vänsterröster som idkar en smula självkritik efter det amerikanska presidentvalet. Här Jonathan Pie a.k.a. Tom Walker.

Youtube »

5 kommentarer:

 1. Infowars, så man får väl ha på de kritiska glasögonen. Men ändå...

  https://youtu.be/1d9lm-T87AQ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Paul Joseph Watson och andra infowars arbetare är i princip infowars 2.0 och bra alternativa journalister. Det är numera en ganska bra platform på grund av att dom liksom bubb.la, Drugereport, Breitbart och andra fångar upp vad som är intressant på nätet. Nätet helt enkelt, ÄR the shit.

   Egentligen är det Alex Jones egna rants som kräver kritiska glasögon. Men nu i samband med wikileaks avlöjanden om saudi som stödde isis, och clinton foundation så har glasögonen gått från flaskbottnar till vanliga läsglasögon.

   Om Trump gjort något för världen så är det slutet på PK, nu är beröringsskräcken slut och folk kan faktiskt börja använda internet som det var tänkt, att länka utan att skämmas och själv vara kritiska. Det finns helt enkelt ingen skam att frukta från några dasspappersblaskor som hävdar att någon viss länk var fel, då dom är själva felet och ljuger konstant. Och nu är dom döda, på konstgjord andning av statsbidrag.

   Tyckte den här snubben hade en bra förklaring efter valet, en viss dödsmetallare vid namn
   styxhexenhammer666 på youtube
   https://www.youtube.com/watch?v=GTTiGOHW3L4

   Radera
 2. http://nyheteridag.se/trump-visar-att-det-gar-lat-oss-skanda-vardegrunden/

  SvaraRadera
 3. Jävligt bra.
  Tyvärr tror jag att han talar till mestadels döva öron och kommer att få säga samma sak om fyra år.

  SvaraRadera
 4. Kina framstår som progressivt för en liberal demokrat jämfört med den regering som trollades fram av den arme idioter bestående av allt från revolutionära kommunister till nazister.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.